Eto, najbolji post u topicu. Covek je rekao sveCritical wrote: Tako da i neki klinac koji samo pici 4/4 i smeje se dok to radi (vidis po njemu da uziva) je po meni najbolji bubnjar.....

Moderator: zolideathmetal
Eto, najbolji post u topicu. Covek je rekao sveCritical wrote: Tako da i neki klinac koji samo pici 4/4 i smeje se dok to radi (vidis po njemu da uziva) je po meni najbolji bubnjar.....
Vidim poznavaoc materije. Ajde lepo ne kakish nego zaista malo spustish loptu na zemlju!!!Backsticking_91 wrote:A , ja bih hteo da vas sve pitam nesto , ako smem . Ko od vas , zaista , svira bubnjeve ? Ja sam stekao utisak da vi vise filozofirate , da ne napisem serete , o sviranju , muzikalnosti , tehnici ,.... Sta vi znate o tehnici ? A sta o muzikalnosti ? Pravi bubnjari znaju da kazu ko je dobar , a ko los , a vi serete o tome ko vam se svidja , a ko ne !!! Sto se tice samog pitanja , odgovor na to je stvarno tesko dati , s obzirom da niko nije video sve bubnjare sveta , niti bi bio objektivan u vezi s tim !!! Sama tema nema smisla , iako poznajem osobu koja ju je postavila)))
hahahahahahahahah.....koji kraljDrGreenthumb wrote:Vidis, do sad nisam primetio da Weckl nije shvatio tehniku, i da sad mora ispocetka... Eh, svaki dan naucis nesto novo na ovom forumu.
Weckl, u ovom videu, uopšteno priča o finger/wrist control tehnici, odnosno gde bi i kako palica trebalo da se oslanja prilikom izvođenja udaraca. On ne kaže da je to najbolji način (zato je i rekao "in certain types of music..."), već je to njemu lično najlakše i najefikasnije. Nema to veze sa nebulozama koje je izneo tvoj drugar, jer prema njegovim tvrdnjama ispada da Weckl nije savladao tehniku kako treba, pa, jel'te, mora da nauči. Nije on pogrešno naučio, već je samo pronašao (za njega) efikasniju tehniku...Drumkiller wrote:http://www.youtube.com/watch?v=GUPu9yA_ ... re=related ewo wam link..... 4:03 tu je negde sp[pomenuo da se kao tehnika drzanja palice promenila od ranijih dana ...tako nesto,mislim skontacete,mozda sam ja pogresno razumeo,ispravite me....
ma da, josh malo pa ce on Weckl-u da drzi chasove kako se koristi inercija :] xaxaxaxa, ma sine taj KLINAC je juche sigurno uzeo palice u ruke, neko mu je dao da vezba single strokes pa misli da ih je vec savladao i umislio da je profi expert bubnjar. Sutra vec ochekujem da ce da pricha i kako Kollias svira sporo u poredjenju sa njim i kako je ceo njegov DVD u stvari zabluda i da tamo nema nicheg korisnogDerrick wrote:Brate, Orgasmatron, zar ne vidiš da je čovek "pravi bubnjar" i da zna da proceni "ko je dobar, a ko nije, a ne da k*nja ko mu se sviđa, a ko ne"... I razume se u tehniku... I verovatno ima iskustva "za izvoz"....![]()
A što se Weckl-a tiče, mislim da je očigledno da je čovek početnik i da ne ume da "koristi masu palice i zategnutost plastike".
Ali, šta je znam o tehnici, a kamo li o muzikalnosti........
Dave po tebi nema pojma?Orgasmatron wrote:Da, evo koliko Weckl ne koristi odbijanje palice itd!!!
Zaista bre chovek nema pojma, 3 blage sa sviranjem nema!!!!
vbraca wrote:O cemu ti trabunjas ?Orgasmatron wrote:
a da, josh malo pa ce on Weckl-u da drzi chasove kako se koristi inercija :] xaxaxaxa, ma sine taj KLINAC je juche sigurno uzeo palice u ruke, neko mu je dao da vezba single strokes pa misli da ih je vec savladao i umislio da je profi expert bubnjar. Sutra vec ochekujem da ce da pricha i kako Kollias svira sporo u poredjenju sa njim i kako je ceo njegov DVD u stvari zabluda i da tamo nema nicheg korisnog![]()
Pricas da je Dave los bubnjar?![]()
Da li je tebi dobro?Sta si pio prosle noci?
vbraca wrote:Dave po tebi nema pojma?Orgasmatron wrote:Da, evo koliko Weckl ne koristi odbijanje palice itd!!!
Zaista bre chovek nema pojma, 3 blage sa sviranjem nema!!!!
Sta si ti jeo?Pecurke?
edit./////
Imas pravo Djole ovo sam hteo...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest