E pa ovako
Imas sledece radnje :
- Nota Music Trade (
http://www.music-trade.co.yu)
- Mitros Music (
http://www.mitros-music.com)
- Stringer (stringer.co.yu/sale.htm)
Opne - imas Remo u noti i Evans u mitrosu (evans je na popustu, pa su cene skoro slicne, mada je remo jeftiniji)
Boom arm - to gledaj u Mitrosu ,oni rade sa Yamahom i Staggom, dok Nota radi sa Pearlom.
Mislim da u noti nemas samo boom armove, nego sve neke skupe dodatke za Pearl stalke...mada imaju dobar Clamp (Pearlov) i onda mozes da vezes pola stalka za bilo sta
Cinele - Mitros radi sa Paiste i Stagg, Nota sa Meinl i Paiste, izbor i nije neki, ali idi vidi (zavisi od tvog budzeta, imas od Paiste 101, Stagg SH, Meinl MCS do Paiste Innovations, Meinl Classics)
Torba za cinele - Moracu da ti preporucim Stagg u Mitrosu. Ja sam dobio Pulse torbu, i malo mi se raspada (mada umem da nosim 20"ride, 20"china, 18" crash, 17"crash, 16" china ,16" crash, 14"kontra, 10" splash u njemu.) i gledam sve te Stagg torbe sto se koriste, svaka je jos u odlicnom stanju...i to zavisi koliko ces da koristis, ali Stagg torba za cinele nije uopste losa koliko sam ja video, a cena je duplo manja od Pulse torbe (koja se prodaje isto u Mitrosu, tako da mozes odmah da uporedis)
Torba za palice - u Stringeru imas za 1350 (ili tako nesto) proel torbu za palice, imas u Noti Meinl za oko 1000din (inace Stringer radi sa Proel, tako da kablova i torbi imas na bacanje tamo

)
Palice - Nota radi sa Pro-Mark, Mitros sa Vic-Firth. Izbor je zadovoljavajuc (imas jos neke po gradu, ali nisam nasao nijedne koje valjaju, recimo vater ili tako nesto). U obe radnje imas high end palice i onu nizu klasu, L.A. Special za Pro-Mark, i Novo za Vic-Firth
Beateri za pedalu - Nemas izbora nikakvog, imas Yamaha beater u Mitrosu (onaj okrugli filcani), i imas Pearl Two Side i Eliminator Beater u Noti i to je to. Ja sam kupio Pearl Two Side za 1000din komad, i sluzi lepo. Eliminator je 1600-1700 a Yamaha je negde oko 1000 (ne znam tacno cenu Yamahe).
PS. Gledao sam cene svega u madjarskoj, i shvatio da je tamo sve jeftinije za 7%-10% sto i nije puno. Tako da su nase cene skoro svetske