Mislim i na ritmove, i na rudimente, i tako to....

Moderator: zolideathmetal
Za svaki instrument je isto najteži je onaj stil muzike koji ne znaš da sviraš....ja sam se u to lično uverio....raskee_drummer wrote:Koja je vrsta muzike najteza za sviranje-sto se tice bubnjeva???
ssmc wrote:Za svaki instrument je isto najteži je onaj stil muzike koji ne znaš da sviraš....ja sam se u to lično uverio....raskee_drummer wrote:Koja je vrsta muzike najteza za sviranje-sto se tice bubnjeva???
sinnerboy wrote:ssmc wrote:Za svaki instrument je isto najteži je onaj stil muzike koji ne znaš da sviraš....ja sam se u to lično uverio....raskee_drummer wrote:Koja je vrsta muzike najteza za sviranje-sto se tice bubnjeva???
joj...zajebato...sa ex-bendom sam svirao i sulude kombinacije kao što su mješavina istočnjačkih ritmova i metalcore nabijanja (u istoj pjesmi) te hc-punk sa uletima ambijentalnog čačkanja po setu...osobno sam nedavno krepao na svirci jer smo svirali RAMONESE! jednostavno mi je trebalo sat vremena da skinem dvominutnu stvar jer nisam slušao Ramonese od osnovne...![]()
nema lakog ili teškog stila...probaj skinuti npr. Philla Rudda iz AC/DC...čini se jednostavno ali baš i nije...
Po meni druze ubedljivo dzezraskee_drummer wrote:Koja je vrsta muzike najteza za sviranje-sto se tice bubnjeva???
hehe probaj necrophagist!!!ljudi to je katastrofa!!goodlikesweeper wrote:MESHUGGAH!!!!!!!
hehe,kakvaje to brutalnost od benda....
...da samo bi jos trebalo dodati da odredjene stvari zahtevaju vise koncentracije,vezbe i tehnike...jos jednom NECROPHAGIST!!!sepsa wrote:Po meni, ako si polunormalan bubnjar, moci ces da sviras 90% vrsti muzike.
Samo, postavlja se pitanje tezine ako se odlucis skidati neki bend, tj. bubnjara.
Daj dobrom rok (pank) bubnjaru da ti svira dzez, i obrnuto; svaki ce moci da odsvira to sto se od njega trazi, samo je pitanje koliko ce osecati to sto sviraju.
Tako ja to kontam otprilike.
sepsa wrote:Pa znam, ali pitanje po meni ni nema odgovor.
Sta bi odgovorili na:
-Koja je vrsta muzike najlaksa za sviranje?
Hahahah,pa da ,dok god si ugasen mozes da sviras sta hoces, ja opet mislim da je lakse svirati u onim emisijama gde bubnjar nema bubanj vec samo stoji tamo i mlati palicama po vazduhu (i pogadja vazduh,ahha)MantraH wrote:sepsa wrote:Pa znam, ali pitanje po meni ni nema odgovor.
Sta bi odgovorili na:
-Koja je vrsta muzike najlaksa za sviranje?
Aaaa....narodjak,al onaj najgori ''GRAND''... tu samo sedis i prchkash neka sranja...na ugasenim elektoncima![]()
![]()
E to je taj lik sto sam gore pomenu da ne znam kako se zove ali da je do jajaHorazio "El Negro" Hernandez,
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest