Univerzalni set bubnjeva?
Moderator: zolideathmetal
Univerzalni set bubnjeva?
Pozdrav,
Intesuje me koji je najuniverzalniji set bubnjeva koji može da se pazari na našim prostorima, ili u prevodu sa kakvim setom bi bila zadovoljna većina bubnjara kada dodje u studio na probu a da ne spada u hi-end klasu?
Hvala....
Intesuje me koji je najuniverzalniji set bubnjeva koji može da se pazari na našim prostorima, ili u prevodu sa kakvim setom bi bila zadovoljna većina bubnjara kada dodje u studio na probu a da ne spada u hi-end klasu?
Hvala....
- nemanja_cs
Re: Univerzalni set?
yamaha stage custom, sa nekim normalnijim kozama, recimo...
Re: Univerzalni set bubnjeva?
Sonor Force 1007, Remo Pinstripe plastike, Paiste 201/Sabian B8/Zildjian ZBT set činela (crash, ride, hi-hat). Nije skupo, a može sasvim solidno da posluži i za snimanje. 

- Drumkiller
yamaha stage custom...Paiste pst5,evans ili remo...mene bi ovo zadovoljilo u potpunosti....

- Orgasmatron
bilo koji pearl recimo 

Hvala veliko na savetima...
yamaha stage custom (nadjes da budu tu oko 96-97 godiste)
samo tih godina su pravili da bubanj bude sa spojenim civijama...mozes da ga nadjes za nekih 600e
samo tih godina su pravili da bubanj bude sa spojenim civijama...mozes da ga nadjes za nekih 600e
pa,ako covek vec hoce da pazari bubanj za studijo to nije mnogo para....sve se to brzo isplati 

Nisi me razumeo. Kazem da je 600 evra mnogo za polovan Stage Custom, moze se naci i za 500-550 evra.
e okDrobac wrote:Nisi me razumeo. Kazem da je 600 evra mnogo za polovan Stage Custom, moze se naci i za 500-550 evra.
al ovakav nema sanse (ja imam taj bubanj)
upravu si za to da moze da se nadje za 500,550 e (ali to su ili starije ili mladje serije od ovih kompleta) tj. sa odvojenim civijama
ne bi verovao koja je razlika u zvuku i kvalitetu
Zar je moguće da ke tolika razlika?vaske wrote:e okDrobac wrote:Nisi me razumeo. Kazem da je 600 evra mnogo za polovan Stage Custom, moze se naci i za 500-550 evra.
upravu si za to da moze da se nadje za 500,550 e (ali to su ili starije ili mladje serije od ovih kompleta) tj. sa odvojenim civijama
Ako neko ima neku dojavu o prodaji, neka me se seti da mi javi...
Pozz...
Mislis na ovakvu Yamahu?vaske wrote:e okDrobac wrote:Nisi me razumeo. Kazem da je 600 evra mnogo za polovan Stage Custom, moze se naci i za 500-550 evra.

uuuu ova je bas matora
e mrzi me sad da slikam
poslacu ti sutra slike od mog pa ces skontati
e mrzi me sad da slikam
poslacu ti sutra slike od mog pa ces skontati

moj set je 14,10,12,14(indujaner stoji na stalku od rajda)
dobos je drven sa masivnim stalkom (da on ide uz set sa drvetom)
dobos je drven sa masivnim stalkom (da on ide uz set sa drvetom)