Nije takav, ali pretpostavljam da je slicna izrada, stvarno tesko i skroz metalno kuciste.
A nije bilo Ramones-alike style

jednostavno, to je onaj problem kad nesto nesto nema svog titulara, problem socijalizma da se tako izrazim, raspada se

. Jednog dana zafali pipak koji drzi mrezicu, drugog otpadne mrezica i tako redom, a niko nije nista video i niko nema pojma ko je kriv
Ovaj tvoj mik mi deluje kao neki home-edition-karaoke-mik (to kazem samo na osnovu kabla XLR-TRS i na osnovu all-in-one pakovanja, kao i usporedbi sa gomilom mikrofona koje sam vidjao), ali to ne mora da znaci da je los. Sve jedno, ljudi su sumnjicavi kad se prodaje nesto sto nije neki pevacki standard tipa Shure SM58, AKG D3800M, Sennheiser e935, npr., ili nesto slicno... (A mozda sam samo ja imao losa iskustva kada sam podavao svoj EV mik). Opet ako prodajes mozda i imas srece pa naletis na nekog ko je imao neko pozitivno iskustvo sa Solton spravama pa ga prodas brzo.
Ako imas za sta da ga koristis, koristi ga dok se ne raspadne, znaci, verovatno zauvek...

Extra mikrofon uvek zatreba, a bubnjari su totalno nemarni kad treba ozvucavati bubanj i nikad im ne padne napamet da skupe dovoljan minimum za ozvuku svog instrumenta.
(Cudo nema u toj kutiji neka dekaracija ili bar zemlja porekla...)