Od muzike pa može i Faust, Einstürzende Neubauten, Nina Hagen, Kraftwerk, Neu!, Can, ceo Krautrock pokret...opasnu scenu su imali, skidam kapu....I naravno Michael Schenker i Uli Jon Roth

Hvala Vam na super besjedi, odličnim predlozima zaista sam naučio dosta i pomogli ste mi puno, odagnali neke dvojbe i potvrdili po nešto što sam načuo... neću zaboraviti ako prolazite kroz Niš makar i na kratko javite se naiđite na piće kafu šta god radio naći ću vremena. Naravno ako isto tako naletite do Zuricha važi isto. Ako nešto mimo toga mogu da pomognem isto važi, neke knjige za gitare, oko elektronike ono što znam pa čak i ako nekome treba pomoć oko CVija šta i kako na interviju ( takvo je vreme pa možda nekome zatreba).

Bančika me podstako sa ovim mikrofonom, stvarno gest za primer pa sam u fazonu da delim i pomažem ako šta mogu...ako je neko odavde ili je blizu a nije siguran da li želi šta da kupi ako posedujem takvu pedalu, gitaru itd slobodno naći ću vremena da možete probati. Veliki pozdrav!