Npr. (na mixetu kada ukljuchim gitaru, bass, ili mic-ove od bubnja....i sada to da ide preko mixete..pa u komp...
I ako znate shta mi treba..recite mi molim vas

hvala ..

Moderator: dejankuki
Rocket Roll wrote:'Oćeš li ti pretražiti forum već jednom, ili ti treba warn da te podstakne na to?
Rocket Roll wrote:U redu. Koja mikseta je u pitanju?
Rocket Roll wrote:
Taj mali UCA200 koji si dobio je mala zvučna kartica. Idealno rešenje, pošto zvučnu nemaš. USB deo ide u kompjuter, "L Input" i "R Input" primaju signal iz miksete, "L Output" i "R Output" idu na aktivni zvučni sistem.
Sad ti trebaju kablovi i konektori. Inputi i outputi (ulazi i izlazi) na UCA200 su činčevi (RCA konektori), tako da ti treba "muški-činč-2-muška-mono-banana" kabl za vezu između miksete i UCA200, i "muški-činč-2-kakav-god-da-ti-je-ulaz-u-zvučni-sistem" kabl za vezu između UCA200 i tvog zvučnog sistema.
To je kratko-kratka verzija.
Pogrešna pretpostavka. Vuspra je "plug & play".raskee_drummer wrote:...predpostavljam da mi treba neki driver ili neshto slichno za ovo....????
Bilo koji softver kojem se UCA200 prijavljuje kao "USB Audio Device" će raditi sa dotičnom.raskee_drummer wrote:Ja imam software za snimanje mnogo..ali shta mi treba za UCA200...?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest