Da ti najpre ispravim pitanje (pošto ne možeš da dobiješ odgovor ako pitanje "luta" oko onog što je moguće):
Darth Vercundus wrote:...da signal nema delay, sto mi je slucaj sa ovom integrisanom.
Signal uvek ima nekakav delay. Čak i kada iz gitare ideš u pojačalo, signal "kasni" jer putuje kroz žicu. Zaboravio sam tačne cifre, ali otprilike 5 metara kabla daje latencu od par milisekundi - i to bez kompjutera i njegove zvučne karte na drugom kraju.
Pitanje je - kolika latenca je dovoljna latenca kada snimaš? Generalno, sve oko 7 milisekundi je SJAJNO. Ispod toga - briljantno, preko toga - podnošljivo.
Darth Vercundus wrote:...po pitanju obrade zvuka (pod obradom ne mislim kako pustaju pesme vec rad sa efektima i slicno)?
To je takođe vezano za latencu (kašnjenje zvuka). Treba ti karta koja ima svoje ASIO drajvere, a ne koristi neke treće ili generalne ASIO drajvere - onda će ti biti moguće da imaš vrlo malu latencu i da sama karta konvertuje signal u ASIO, a da se procesor onda bavi samo radom sa, recimo, Guitar Rigom 2.
Darth Vercundus wrote:...do 100, 150 evra... Postoji li nesto sto bi ispunilo ove zahteve?
Da, već smo o tome diskutovali - ima par postova u detalje na tu temu, ako se ne varam.