Pomoc za Gitar Rig 3

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

Post Reply
RR3

Pomoc za Gitar Rig 3

Post by RR3 » 11 Jun 2009, 01:23

:) MOLIO BIH MALU POMOCCCCCCCC !!! :metal:
Ovako uradio sam sledece. :) U line-in sam usteko malo Vox pojacalo jer ima line-out i nakacio sam pedale MT-2 i RV5 i posto opet nemam zvuk gitare sa zvucnika iz pojacala ja sam u Guitar Rig 3 uzeo da koristim kabinet i to mi radi super u ovoj kombinaciji. E i odlicno je sto sa tako namestenim zvukom mogu da sviram uz moje ideje koje sam radio u Guitar pro 5 e ali desilo se sledece kada sam hteo to da snimam u Guitar pro 5 izbacilo mi neku gresku i GR3 mi nesto zablokiro ali danas na svu srecu opet ova "kombinacija" radi :D
A zanima me kako da snimim gitaru u GR3 svirajuci je uz GP5 i onda snimak i sve ostalo da izvezem u Cubase? Imam Cubase SX :) unapred hvala.

ness

Re: Pomoc za Gitar Rig 3

Post by ness » 12 Jun 2009, 15:10

Gitaru snimi u guitar rig preko tape decka 2. Dobices snimak u wawe formatu. Pomocu guitar riga nemozes snimiti u isto vreme i gitaru i zvuke iz gp5 vec samo gitaru. Gp5 mozes pustiti uporedo sa guitar rigom dok sviras samo da ti pozluzi kao melodija u pozadini dok snimas gitaru. U cubase, kada napravis snimak gitare, mozes ubaciti pored tvog snimka gitare neku podlogu sa interneta,ili mozes sam odsvirati i pratnju i solo pa sve to umixati. Ne znam da li cubase podrzava fajlove iz gp5,jer su oni radjeni za gp5 i u extenziji im pise gp(i broj verzije gp),tako da ih verovatno ne podrzava.

Post Reply