Softverski Bubnjevi

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

metalni_head

Re: Softverski Bubnjevi

Post by metalni_head » 07 Apr 2009, 18:49

pozdrav ljudi, novi sam u ovome i mozda je ovo besmisleno pitanje, eli evo da pokusam, jeli moguce shemu za bubnjeve iz guitar pro-a kopirati recimo u addictive drums a ne da se mucim sa ponovnim kucanjem?

hvala unaprijed! :)

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 07 Apr 2009, 19:18

нормално да је могуће. експортујеш их из ГП у миди па то импортујеш у програм у којем радиш. инструмент на тој траци замениш са АД и погледај овде http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =26&t=7363 за правилан распоред компоненти.
на брзака сам написао јер журим ако ти нешто није јасно цим ме на ПМ

nenadnenad

Post by nenadnenad » 22 Jun 2009, 21:41

Koristim cubase sx3 + ez drummer drum kits from hell.Namestio sam tempo i promene taktova, otkucao jedan takt i sad zelim da ubacim drumm\buzz roll al ne znam kako da ga otkucam pa sam nasao sample u ezdrummeru koji bi odgovarao, radi se o 1\4 fill a takt je 4\8 to jest 2\4 u datom delu pesme.Problem je sto kad prevucem sample i pustim od pocetka da cujem kako zvuci sample se izmeni isecka il sta vec ali ako pustim pesmu od sempla onda dobro zvuci.Ne vidim sto bi pravilo probleme, sample sam stavio na pocetak drugog takta, ima dovoljno mesta da ga odsvira...takodje, ne vidim ga u midi editoru :?: :?:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 23 Jun 2009, 13:01

manio sam se drum\press\buzz rolla ,cega vec, i smislio nesto drugo ali opet imam nekih misterioznih problema.
Naime, u trecem taktu, dotted 8th notu pretvori samo u 8th notu ako pustam od pocetka prvog takta , ako prematam samo sekundu napred i onda pustim sve je super al od pocetka nikako nece................ideas?

Hm, exportovao sam u mp3 da bi okacio ovde al je sad uredu....mozda je problem do drivera za zvucnu i kako su podeseni :mrgreen:

vasko

Post by vasko » 23 Jun 2009, 15:43

kako se sviraju semplovi u cubase?

Post Reply