E ovako, prica je malo duza ali da biste me razumeli potrebno je da je ispricam celu

Pa da krenemo

- Kada pokrenem cu base idem na FILE -> NEW PROJECT -> EMPTY -> OK i sacuvam projekat negde ( u mom slucaju folder cb projekti )
- Onda kada mi se pojavi bela povrsina idem DESNI KLIK -> ADD TRACK -> MIDI
- zatim pomocu lenjira obelezim deo koji zelim da "editujem" kliknem 2 puta u obelezeni deo i stvori mi se midi sempl.
- onda idem na DEVICES ->VST INTRUMENTS -> pa mi se otvori novi prozor u kome imam 6 reda u kojima pise NO INSTRUMENTS i u kojim trebam da selektujem VST instrument, u mom slicaju kliknem u prvi red i izaberem DRUMS -> LM-7 i otvori mi se tabla i klikom na tastere cuje mi se FENOMENALNO bubanj, skoro pa kao uzivo da slusa.
E sad moj problem ili pitanje je kako da programiram ( kuckam ) bubnjeve a da mi se cuju isto tako kako se cuju kada pritisnem neki taster koji se nalazi na tabli? posto ja kada programiram bubnjeve dobijem midi zvuk, znaci kao onaj sa karaoka

Evo neke informacije o mom kompijuteru cisto ako zatreba za nesto
zvucna kartica: relatek sound AC'97
ram memorija: 512
procesor: 1.61
OVE PODATKE SAM NAPISAO U SLUCAJU DA MI JE POTREBAN JOS KOJI DODATNI PROGRAM PA DA MI ODMA KAZETE STA DA SKIDAM AKO ZNATE POSTO KAO STO VIDITE KOMP MI NIJE MNOGO JAK

Evo imate i sliku ispod kako to izgleda kod mene cisto da biste mogli da uporedite.
Hvala unapred svima na pomoci

OVAKO IZGLEDA TA TABLA NA KOJOJ KADA KLIKNEM NA NEKI TASTER CUJE SE BUBANJE PERFEKT