BFD2 je dosao!!!

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

Post Reply
dejankuki
Ćale - moderator

BFD2 je dosao!!!

Post by dejankuki » 20 Dec 2007, 03:58

The most powerful acoustic drum production workstation ever.

55gb semplova kada instalirate ovaj program omogucava vam da napravite bubnjeve za skoro svaki tip muzike.. Rock, Heaavy, grunge, Jazz, latino...tehno itd...

Image
U glavnom prozoru imate mogucnost da sklopite komplet kakav zelite, da ga sredite kako zelite i...da isti zapamtite. Plus mogucnost da uvezete svoje semplove i iste koristite u BFD2

Image
U groove edit prozoru mozete da redjate paterne kako zelite, da ih menjate i izvezete u midi... plus da odredjujete kolicinu swinga, snimate svoje i prepravljate vec postojece, i kao takve ih zapamtite!

Image
Mixer prozor... e tu imate potpunu slobodu da sa signalom koji ida iz BFD2 radite STA GOD zelite...
dodajete efekte, routing, EQ, attack, release, i mnogo cega jos....

link do FXpansion

Jednom recju SVE U JEDNOM!!!! looking forward to try it!!!!

Rocket Roll

Re: BFD2 je dosao!!!

Post by Rocket Roll » 20 Dec 2007, 11:42

Ali kako da dotični probamo ako dolazi sa 55 gigabajta semplova? Ja nemam slobodnih 55 gigabajta, jedva i Addictive Drums od dva gigabajta trpim na hardu.

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 20 Dec 2007, 12:49

Link do faq

Vidis, BFD dolazi na 5 DVD-ja...s tim da mozes da izaberes koju ces vrstu instalacije... small, medium, full!!!

Pretpostavljam da je za probu small najpovoljnija. Samim tim sto na primer MENI najvise trebaju MIDI paterni, a u cemu cu da ih teram to mi je vec stvar izbora.
Inace semplovi su 44100/24, tako da mislim da su teesko kompresovani u instalaciji... uostalom ukoliko ga "ozrace" jedno je sigurno, probacu da ga probam. ;)

BTW. BFD je toliko napredan, da nije ni zamisljen za nas obicne Smtnike, vec za ozbiljna studija... ko nam kriv :)

BTW2 mada nas ne sprecava da ga i mi kupimo i probamo... na kraju... samo je problem da ga smestimo... :) negde....

Marko_chupavi
MF veteran

Post by Marko_chupavi » 21 Dec 2007, 11:18

ako date 300e za bfd, dajte jos 50e za 150gb hdd koji ce da bude dedicated za semplove... sada bar hardovi nisu skupi.. a semplova, cak i u mojem skromnom iskustvu, nikada dosta :)
Secam je jos Fast Tracker 2... hehe.. i jurenje semplova sa disketa....

Post Reply