Program za bass?!?
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Program za bass?!?
Koji program mi preporucujete za bas gitaru? Da ima dobrih efekata. 

Re: Program za bass?!?
Imal ovdje i 1 basista koji koristi neki program na kompu? 

Je li trazis nesta ovakvo: http://www.spectrumaudio.com/AmpegSVX.htm? Nisam shvatio... 

- KnightOfDoom
- Site Admin
Nisi napisao sta bi zeleo da ti radi taj program. Samo "efekti" ili ti treba i simulacija pojacala , kabineta...? Nadji AmpegSVX ili Guitar Rig. Ili malo blize objasni sta ti treba.
Ma tako nesto sa par simulacija ali najvise zbog efekata da se zezam malo. A gdje ima to da se skine za dzabe? ili neki crack? linkovi mi trebaju 

- KnightOfDoom
- Site Admin
Imas pun internet toga "za dzabe" pa nadji. Ovde neces dobiti takvu informaciju, vidi pravilnik ...
A ako hoces nesto sto je zaista za dzabe skini prvo Kristal ili Reaper (ako u svojoj kolekciji vec nemas cubase, nuendo i sl.) onda nadji Antress Modern Plugins, Classic Plugins (to ti dodju "efekti") i Woxengo bugex (pojacalo i kabineti) . Imas linkove i objasnjenja za sve sto sam ti sada spomenuo, pretrazi forum.
A ako hoces nesto sto je zaista za dzabe skini prvo Kristal ili Reaper (ako u svojoj kolekciji vec nemas cubase, nuendo i sl.) onda nadji Antress Modern Plugins, Classic Plugins (to ti dodju "efekti") i Woxengo bugex (pojacalo i kabineti) . Imas linkove i objasnjenja za sve sto sam ti sada spomenuo, pretrazi forum.