program za snimanje
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
program za snimanje
e neki program za snimanje više traka, da može da pusti jednu traku kao pozadinu dok sviram/snimam drugu... i ono da ima metronom i to
znam da deluje smešno pitanje, al pomoz'te, preko adobe auditiona nisam provalio kako to da odradim, a sa nuendom pojma nemam da radim, nije čak mic ni podešen, neko ludilo
znam da deluje smešno pitanje, al pomoz'te, preko adobe auditiona nisam provalio kako to da odradim, a sa nuendom pojma nemam da radim, nije čak mic ni podešen, neko ludilo
Re: program za snimanje
Najjednostavniji audacity.Preko njega sve snimam kad mogu jedino što nisam siguran jel ima metronom 

e strava može fruti, a kako da izbegnem da mi snima ovu traku koja ide u pozadini? nju ponovo snimi
Oво питање и мене мучи...
Pa ako snimaš akustaru ,a ovo puštaš preko zvučnika normalno da će hvatati i nju i zvučnike a ako električnu onda ne bi trebalo barem kod audacitya.
Verovatno je podeseno da snima sve sa master kanala.Duane wrote:e strava može fruti, a kako da izbegnem da mi snima ovu traku koja ide u pozadini? nju ponovo snimi
Na F5 otvaras mikser, izaberi npr kanal 1 i klikni dole na ovu disk ikonicu za snimanje.
Gore sa desne strane gde pise <IN-none> izaberi input gde ti je gitara.
Sve to treba da bude iskljuceno na master kanalu, i ikonica za snimanje i Input.

-
matori uzmi acoustic mixcraft 5 to ti je moja preporuka moze sve sto si naveo a i vise od toga..dobar je,lak je za upotrebu a i koristice ti ..veruj mi 

pojavljuje se to ali verzija 6, moze li taj ili ipak da se trazi 5?

A sta je garageband?
Jel radi na windowsu?
Jel radi na windowsu?