Pomoc oko Fl studia

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

Post Reply
Shaip

Pomoc oko Fl studia

Post by Shaip » 28 Mar 2013, 11:54

E ovako ja sm nov na ovom forumu vidim da ima dosta pametnih ljudi ovde koji se bave produkcijom..
Ja sam skoro poceo sa programiranjem .. i sada radim u nekoj R-point organizaciji gde su poceli da nas uce na nuendu (slican je kao CUBASE)..
a ja sam inace radio na FL-u u njemu znam skoro sve.. i sada imam dosta dobrih stvarcica.. msm na proekte neki bitovi i tako to..
koje bi hteo da prebacim s FL studia na Cubase.. i dal je to moguce.. na cubase kad udjem pise mi da mogu da otvorim preko njega FL studio i otkud ja znam sta.. pa jel moze neka pomoc ako me je neko razumeo :) bio bih vam jako zahvalan

toza
Urednik

Re: Pomoc oko Fl studia

Post by toza » 28 Mar 2013, 22:04

Mozda bi ti dobro resenje bilo da exportujes iz FL-a sve te projekte kao Audio tracks. Jeste da ces kasnije imati manji stepen fleksibilnosti prilikom menjanja njihovog sadrzaja u nekom od drugih programa, ali barem si siguran da ces moci da ih importujes gde god pozelis.

Inace temu premestam u muzicki softver :cao:

Reverse
Urednik

Re: Pomoc oko Fl studia

Post by Reverse » 28 Mar 2013, 22:56

Ko sto rece Toza, eksportuj pojedinacne audio trake pa ucitas u Nuendo, ako su to gotovi projekti.
Ako mislis da nesto menjas/doradjujes, pre eksportovanja skini sve efekte iz miksera, pa ponovo ih radi u Nuendu.
Mozes i kao midi da eksporujes svaku traku pa da ucitas iste pluginove u Neundo™ i samo importujes midi, jeste zajebaniji proces ali imas vise mogucnosti kasnije.
E sad, ako si koristio neke plaginove iz FL-a, nece moci.

Post Reply