Guitar Pro
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Re: Guitar Pro
Imam i ja oko 1,2gb. Znači bukvalno sve što je izašlo do 2005 godine. Ali kad se zipuje dodje na 100 i kusur megabajta.
-
Reinstalirao sa windows i kada sam ponovo instalirao guitar pro 5 ne cuje se nista sto se odsvira. Kada odem na options/windos volume control, izbaci mi there no active mixer devices available. Zna li ko kako to da resim?
Instaliraj drajver za sound card.
Ja sam skinuo preko utorrent oko 52000+ tablatura,imam svaku tablaturu koja postoji na svetu... 

nadaj se samo da je to sve.. 

pa nisam nasao ni jednu tablaturu a da je ja nemam..verovatno nemam madonu i ta cuda,al rock i metal imam sve..
- KnightOfDoom
- Site Admin
Bravo.
haahhahahaahha... Priceless...KnightOfDoom wrote:Bravo.

-
Re:
zolideathmetal wrote:Nije tako lako prevuci iz gtp-a u neki program...ja sam imao probelam stim, jer recimo bass bubanj nije bass bubanj kada prevucem nego nesto drugo...onda moram da ispomeram sve i svasta...
jel se to samo kdo mene desava, ili je to normalno :S
Guitar pro 5.2 , otkucao bubnjeve, exportovao midi, i uvukao ga u cubase sx 3.1.1.944 i ukljucio EZdrummer sa Nashville setom ili DKFH i sve je radilo.
Zna li neko kako se kucaju poliritmovi u guitar pro, 4:3 ili 3:2 i sl?
I zanima me kako da isprogramiram metronom da ne svira 11\16 kao 1234567891011 nego 3x1\16 + 4x1\8
posto se smorim kad predje iz brojanja cetvrtina u dugacak rafal ;[
jel imas recimo od vlatka - bistra voda - aber dodje danke - zajdi soncebokicasa wrote:pa nisam nasao ni jednu tablaturu a da je ja nemam..verovatno nemam madonu i ta cuda,al rock i metal imam sve..

imam brate,lik je skinuo ceo sajt...po folderima sve poredjano,imas foldere,po slovima,pa udjes u v,nadjes vlatko stefanovski,imam i proseta se jovka kumanovka,ne si go prodavaj...
каже се Браво, победио си.KnightOfDoom wrote:Bravo.

-
aj da ne otvaram novu temu - kontam da je bumpovanje malo manje zlo - ...zanima me da li svi imaju isti problem kao ja sa guitar pro 5.2 - program crashuje nakon 10-15 minuta editovanja\pisanja nota i tako non stop; nekakvi problemi sa memorijom.Da li postoji neka totalno stabilna verzija gpa?
ne krešuje, ali ako upalis RSE, onda je normalno da ti to pojede ceo komp. mozda je i to ujedno razlog za krešovanje...valjda...nenadnenad wrote:aj da ne otvaram novu temu - kontam da je bumpovanje malo manje zlo - ...zanima me da li svi imaju isti problem kao ja sa guitar pro 5.2 - program crashuje nakon 10-15 minuta editovanja\pisanja nota i tako non stop; nekakvi problemi sa memorijom.Da li postoji neka totalno stabilna verzija gpa?
-
Ma kakvi, bez RSE uopste instaliranih isto to radi...
Dakle tempo prosecan je oko 90, ako ista znaci, ritmovi se non stop menjaju i jako cesto pauziram i pustam ponovo neke delice kako bi editovao...To je moja tajna zbog koje me jebe guitar pro.Ne mogu da skontam sta je problem a imam verziju na koju se izgleda niko drugi ne zali sto se tice ovoga, 5.2
Dakle tempo prosecan je oko 90, ako ista znaci, ritmovi se non stop menjaju i jako cesto pauziram i pustam ponovo neke delice kako bi editovao...To je moja tajna zbog koje me jebe guitar pro.Ne mogu da skontam sta je problem a imam verziju na koju se izgleda niko drugi ne zali sto se tice ovoga, 5.2