Tek si sad skapirao da je sprdnja?dejankuki wrote:Aste videli datum izlaska???? na kraju videja..
Plug in za novi vek...
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Re: Plug in za novi vek...
Ja ne... ja odmah videh.. zato i okacih ovdi... ali mozda je neko i "naseo"...
Hah,glupost.
Zašto vežbati kada danas prave programe koji odsviraju umesto tebe?
Zašto vežbati kada danas prave programe koji odsviraju umesto tebe?
Zato što ne ume program da napravi dobru pesmu 
E svaka čast .Dushan S wrote:Zato što ne ume program da napravi dobru pesmu
Sad gledam na tvom avataru Bob Dilana... Kontam da je frka od ovih promena onima koji se doživljavaju isključivo kao muzičari - oni jesu sve više zamenljivi. Ali problem je karakter, individualnost, ono što ne valja samo po sebi ali je iz nekog teško objašnjivog razloga prijatno i privlačno. Znaš ono, kad nauka za stotinak godina toliko počne napredovati da svaka riba može da ode kod doktora-hirurga i za par sati izađe sva simetrična i prelepa, napopularnije će postati ružnjikave ribe koje "imaju ono nešto"
Tako i ovo. Gledamo juče ono mučenje pevača amatera sa Georgijevom u glavnoj ulozi na TV-u, pa pričamo, šta bi bilo da su se neka od najvećih imena muzike prijavila na X Factor i slične šou programe... Šta bi rekli Bob Dilanu da je nastupio kao amater? "Dečko bolje odmah odustani od toga da se baviš muzikom, pa ti si antitalenat". Šta bi rekli za pevanje nekog Bouvija, Džegera ili desetina ljudi koji nisu imali klasične "lepe" glasove... Kako bi prošao Mark Nofler na "Ja imam talenat", sa sve onom trakom na glavi i onim njegovim pevanjem...
Posebnost i identitet su nezamenljivi, a na kraju krajeva, neko mora da napravi interesantan komad muzike, a VST instrumenti i slične fore samo to olakšavaju. Ko nema talenta i nema "ono nešto", džaba mu tehnologija... I džaba mu dobar plasman na "Ja imam talenat" 
Ups, sad videh šta pišem... Samo da ne krene i ovde još jedna filozofska rasprava

Ups, sad videh šta pišem... Samo da ne krene i ovde još jedna filozofska rasprava
Zar to nije prvi doktor who?
Tj. jedan od prvih.
Ma spot Bob Dylan-a:
http://www.youtube.com/watch?v=FKfrjk6suAQ
http://www.youtube.com/watch?v=FKfrjk6suAQ
-
Boogie Woogie
Nofler je i pokrenuo celu planetu sa svojom svirkom, ne sa glasom
pardon
pardon
Nofler je pokrenuo celu planetom svojim pesmama a ne svojom svirkom 
Dushan S wrote:Nofler je pokrenuo celu planetom svojim pesmama a ne svojom svirkom
-
Boogie Woogie
jeste, samo su se armije klinaca upravo upinjale da nauče finger-tehniku sviranja kod sultana
-
Kill surf city
armije i armije sklekova
Jes', bas sam juce gledao malo... I opet dosao do zakljucka da su ti ljudi sa dobrim glasovima, i jebeno opakim sluhom, nazalost, eh... jako udaljeni od bilo kakvog ukusa. Jezivo je sta ta djeca koja znaju da pevaju pevaju, kao sto je precesto jezivo i ono sto oni koji znaju da sviraju - sviraju.Šta bi rekli za pevanje nekog Bouvija, Džegera ili desetina ljudi koji nisu imali klasične "lepe" glasove... Kako bi prošao Mark Nofler na "Ja imam talenat"
Jbg, mozda zapravo ja nemam uopce ukusa, mozda je Proud Mary vrhunac rok muzike 20. i 21. veka, mozda su sve te tezgaroske pesme koje biraju, e da bi ispevavali i prekenjavali glasovima, zapravo genijalne pesme, i tako... I to mi je juce palo na pamet...
Btw, Bowie sad da se prijavi, sa ovim barsunastim baritonom, sigurno bi prosao. On ne moze da falsira, izgleda.
-
Boogie Woogie
kaže Džeger, kad je upoznao bitlone..koliko su on i ostale kemenice bili u šoku što kod ovih pavaju sva 4 ica
"4 oglava životinja..", zborijaše on
"4 oglava životinja..", zborijaše on