Amplitube 3

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

MaLuCkO

Amplitube 3

Post by MaLuCkO » 27 Feb 2010, 12:27

KONACNO IZASAO DEMO!

Probam danas pa javim sa opazanjima!Imam velika ocekivanja!!

BTW napokon post posle 4 meseca xD

ndv

Re: Amplitube 3

Post by ndv » 27 Feb 2010, 15:57

Solidno (i više od toga), ali ne i senzacionalno. Šta da se radi ... Waves GTR i Amplitube Fender su krivi za sve. :mrgreen:

MaLuCkO

Post by MaLuCkO » 27 Feb 2010, 16:52

evo posle celog popodneva isprobavajuci mogu reci da me je najvise odusevio Ambassa'dor pedala koja verujem da je modelovana po Guv'nor pedali :D

cccira
MF veteran

Post by cccira » 01 Mar 2010, 18:54

Evo sviram gi vec 2 dana i prilicno me se svidja :)

bubu63

Post by bubu63 » 01 Mar 2010, 19:45

Skinuo full verziju,sem sto jede procesor,na mene najveci utisak
ostavio Orange, ostalo vec vidjeno!

bato87

Post by bato87 » 01 Mar 2010, 22:11

Izvinite ako je offtopic,ali pošto je ovo najsvežija tema o amplitube-u,imam jedno pitanje.Kad koristim bilo koji amplitube dosta mi krči,kad ga upalim jedno vreme krči pa onda bude sve normalno pa karči opet i tako stalno.Možda zato što sam gitaru priključio direktno u line in,ali zašto onda jedno vrema radi dobro pa malo krči i tako u krug.

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 01 Mar 2010, 22:53

krci zato sto ti amplitube nije registrovan ;)

bato87

Post by bato87 » 01 Mar 2010, 23:41

Ma registrovan sve ''legalno'' :D ,ko ovde ima original kupljeno ,onda bi svima krčilo

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 02 Mar 2010, 00:05

Znam sta pricam, nisam ni mislio da si ga legalno registrovao, vec ti nije uspela registracija ili nesto slicno.
Mislim, tako su dosadasnji amplitube-ovi radili... cuje se normalno zvuk, pa pocne jako da susti sekund dva, i tako u krug.
Ja sam dugo svirao sa gitarom i Mic In (dok nisam podigao sedmicu umesto XP-a) sad sviram preko Line In.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 05 Mar 2010, 09:40

j38li mater svoju u pi*q ::ranting:: ::ranting:: ::ranting::

Evo jedna napomena koja ce nekome verovatno biti korisna:
Nece raditi nikome ko ima starije amd procesore od athlona64... :(

pu mater im... ::ranting:: letos mi je crkao stari celeron na 2.4ghz, pa mi ubacili sempron 2400+, i sad nece da radi.... :( :( a taman su ubacili orange... :cry:
Evo ga citat sa nekog foruma na koji sam naisao pokusavajuci da resim svoj problem:
NEWS: For those with the amplitube 3 DLL error (can't load amplitube 3.vpa):

Here is the answer for my support ticket:

"Hello Jose,

My name is Paul Hudson, I am the Support Manager with IK Multimedia. Sorry to hear of the trouble here with AmpliTube 3. Unfortunately, the issue is that AmpliTube 3 does not support processors which do not support SSE2. If you take a look at our AmpliTube 3 page > System, it states that for Windows, AmpliTube 3 support the following:

Link: http://www.ikmultimedia.com/amplitube/system/

Windows®
Minimal: Pentium 4 / Athlon 64 processor, 1 GB of RAM, Windows XP, Windows Vista or Windows 7.
Suggested: 2.33 GHz Intel Core Duo processor, 2 GB of RAM, Windows XP, Windows Vista or Windows 7.
Supported Plug-in formats: VST, RTAS.

SSE2 was not supported in older AMD CPUs, it began supporting with the AMD 64 and above.

Unfortunately, any user running the older AMD will have this issue. The only solution is to use another computer or upgrade the CPU to a newer model that supports SSE2.

This information will be made very clear in an upcoming FAQ as well.

If you have any questions or concerns, please feel free to contact me here.

Thanks."

regards

cccira
MF veteran

Post by cccira » 10 Mar 2010, 14:30

Ev sad sam malo svirao amplitube kroz fx loop pojacala i sve zvuci kao engl kakogod da obrnes. Videcu ovih dana kad me ne bude mrzelo da zaobidjem preamp englov posto mislim da je on najveci krivac, pa javljam utiske, ali i ovako je jako zanimljivo zvucalo (gitarski zvucnik i power lampe rade svoj posao)

bato87

Post by bato87 » 11 Mar 2010, 19:12

Wolf wrote:Znam sta pricam, nisam ni mislio da si ga legalno registrovao, vec ti nije uspela registracija ili nesto slicno.
Mislim, tako su dosadasnji amplitube-ovi radili... cuje se normalno zvuk, pa pocne jako da susti sekund dva, i tako u krug.
Ja sam dugo svirao sa gitarom i Mic In (dok nisam podigao sedmicu umesto XP-a) sad sviram preko Line In.
Da li možeš da mi pošalješ pp i da mi kažeš gde si nabavio amplitube i kako si namestio da ti ne krči,u suštini sva podešavanja da bi se dobio što bolji zvuk?

MUzzY

Post by MUzzY » 20 Mar 2010, 11:01

Konacno najlepsi twin reverb! KLIIIIIN! Odusevljen sam.

Sve ostalo je ... meh...

Probacu sa impuslima kad me bude manje mrzelo. Ovi njihovi zvucnici valjaju samo za twin reverb i bass pojacala.

nelac81

Post by nelac81 » 28 Mar 2010, 12:45

Imam problem. SKinuo sam sa neta Amplitube 3... Cim podesim Creative Asio, kao u prethodnim verzijama programa, javlja mi nakon nekoliko sekundi "Cannot find audio device" poruku. Koristim 64bit 7icu, i imam Audigy 4 zvucnu karticu. Prethodne verzije Amplitube-a i Guitar Rig-a rade savrseno. Da li neko zna u cemu je problem? Hvala! :?:

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 28 Mar 2010, 18:34

nelac81 wrote:Imam problem. SKinuo sam sa neta Amplitube 3... Cim podesim Creative Asio, kao u prethodnim verzijama programa, javlja mi nakon nekoliko sekundi "Cannot find audio device" poruku. Koristim 64bit 7icu, i imam Audigy 4 zvucnu karticu. Prethodne verzije Amplitube-a i Guitar Rig-a rade savrseno. Da li neko zna u cemu je problem? Hvala! :?:
Istu sam muku mucio i ja. Pazi ovako. Zatvori Winamp (ili koji god muzicki player), iskljuci sve programe koji reprodukuju zvuk (igre, playeri, guitar pro i slicno) i onda pokreni Amplitube. Sedmica izgleda ne moze da koristi istovremeno dva drajvera (i ja zbog toga pizdim) tako da ili Asio, ili audio drajveri posebno mogu da koriste audio izlaz.
Probaj pa javi sta si uradio.

Post Reply