Pozdrav svima!
Predlozite mi neki program preko kog mogu da snimam ono sto sviram. Znaci, gurnem bass u komp i snimam. Ja znam samo za cubase, ali on nece da mi radi. Takodje, gde mogu da se skinu ti programi (naravno free) jer mi nista ne znaci samo ime programa. Hvala
Pomoc oko snimanja
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
- Marko_chupavi
- MF veteran
mislim da zelis malo da prelistas forum kao i pravila foruma (mislim na deo o free skidanju programa).
Ima toliko tema na ovu temu da ako nisi nista nasao...
Mozda da probas sa Sound Recorder-om???
A cubase-u ipak treba reci sta da radi, nece sam... moras malo da porucis uputstvo ili nesto sl... tesko da nadjes nesto da "samo ubodes i snimas" a da iole valja...
Ima toliko tema na ovu temu da ako nisi nista nasao...
Mozda da probas sa Sound Recorder-om???

A cubase-u ipak treba reci sta da radi, nece sam... moras malo da porucis uputstvo ili nesto sl... tesko da nadjes nesto da "samo ubodes i snimas" a da iole valja...
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ok,
Ajde dacu ti ovako generalno objasnjenje....
imas MILIjON programa na netu...
imas free i "free", ja cu ti pomenuti samo free
Audacity : program za snimanje slican sound forgeu. Znaci samo wav editior
Wavosaur : takodje
Kristal: multitrack sekvencer u kome mozes da snimas vise trka, a posle da ih eksportujes u wav ili mp3
Reaper: takodje, doduse... nije besplatan ali ovaj program ne istice posle xx dana i nije obogaljen...
ima jos masa li ovi su najexponentniji free.
No evo ti link pa pogledaj...
viewtopic.php?t=17
i jos jedan
viewtopic.php?t=1422
Ajde dacu ti ovako generalno objasnjenje....
imas MILIjON programa na netu...
imas free i "free", ja cu ti pomenuti samo free
Audacity : program za snimanje slican sound forgeu. Znaci samo wav editior
Wavosaur : takodje
Kristal: multitrack sekvencer u kome mozes da snimas vise trka, a posle da ih eksportujes u wav ili mp3
Reaper: takodje, doduse... nije besplatan ali ovaj program ne istice posle xx dana i nije obogaljen...
ima jos masa li ovi su najexponentniji free.
No evo ti link pa pogledaj...
viewtopic.php?t=17
i jos jedan
viewtopic.php?t=1422
Paaaa nema veze u koji format ces ga exportovati... vazno je da je tzv wav editor tj. da ubacis neki audio fajl i obradjujes ga. kad zavrsis export u bilo koji: .wav, .mp3, .ogg itd...
A u programu se prikazuje kao wave format. Ne mozes u Wav editorima da radis multitracking...
e to se skupno zovu wav editori. Audio editori ajde da budem precizniji...
A u programu se prikazuje kao wave format. Ne mozes u Wav editorima da radis multitracking...
e to se skupno zovu wav editori. Audio editori ajde da budem precizniji...