Zapravo, prijatno sam iznenadjen kako sve ovo radi. Nisam jos probao sve sto sam planirao, probao sam Amplitube, one free LeCab, LeSoloC i slicne plugincice. Za sad sve zvuci jako dobro. Posebno mi se svidjaju ovi kanadski LeXXX simovi pojacala. Stavim preko toga neki impulse (dva mica - recimo 57mica i neki ribon na istom cabu), i zvuk izuva iz patofni. Svaka mu cast kad ono stavlja za dz...dao je Amplitube-u run for their money. Trenutno mi je ovde samo LP, jedva cekam da probam Ibaneza, ali i sa ovim sam prezadovoljan.
Sum je na jako niskom nivou, ne treba mi bilo kakav noise gate ni za hi-gain varijante. Drago mi je sto sam uzeo malo bolji interface, onaj scarlett je imao primetno vise suma. Latency je zadovoljavajuce nisko, oko 7.5ms. Vidjao sam da ljudi imaju dosta manje po netu, ali ne primecujem kasnjenje i za comp star 4 godine je skroz ok.
Istina, malo je pain in the ass instalirati i podesiti comp da proradi kako treba, pogotovo ako je laptop...i ne bi voleo da mi je to glavni comp jer moram da mu pogasim pola device-a da ne bi bilo pucketanja i da pazim da nema viska procesa, servisa i ostalih gluposti. Jedinom kad se podesi je prilicno trouble-free. Posto je to laptop koji mi ne treba za svakodnevne stvari, drzim samo reaper na njemu i sve je podeseno za rokanje. Otvorim laptop, sviram, zatvorim kad zavrsim i to je to.
A posto sam programer, mozda pozelim nesto da isprogramiram. Pre 10ak godina sam pravio VST plugin za metronom...sad bi neki sim bio in order

Kad prodje malo vremena da se slegnu utisci snimicu neki clip i napisati review.
Eto, nekome ko je u slicnoj poziciji kao sto sam ja bio mozda i koristi moj mali brain fart