Guitar Rig 2
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Guitar Rig 2
Guitar Rig 2
1.Imam jedan problem sa Guitar Rig-om.Kada snimim sebe kako sviram dobijem fajl u wav formatu.Kada taj fajl pokusam da pustim preko winampa on nece da ga pusti-"Winamp has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience".Pokusao sam da fajl konvertujem u mp3 ali ni to nece.Kada fajl pustim preko Guitar rig-a on radi bez problema.Sta bi to moglo da bude?
2.Kao sto znate Guitar Rig 2 ima vise stotina efekata.Bilo bi lepo da svako od vas preporuci neki efekat koji mu se ucinio zanimljivim ili koji odgovara odredjenom izvodjacu/bendu.Na primer:
Joe Satriani-Starry Night..........Burn t1 2
Green Day-American Idiot.... ...British(Rock&Alternative)
3.Jel mogu negde sa neta da se skinu dodatni preseti za Guitar rig 2?
1.Imam jedan problem sa Guitar Rig-om.Kada snimim sebe kako sviram dobijem fajl u wav formatu.Kada taj fajl pokusam da pustim preko winampa on nece da ga pusti-"Winamp has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience".Pokusao sam da fajl konvertujem u mp3 ali ni to nece.Kada fajl pustim preko Guitar rig-a on radi bez problema.Sta bi to moglo da bude?
2.Kao sto znate Guitar Rig 2 ima vise stotina efekata.Bilo bi lepo da svako od vas preporuci neki efekat koji mu se ucinio zanimljivim ili koji odgovara odredjenom izvodjacu/bendu.Na primer:
Joe Satriani-Starry Night..........Burn t1 2
Green Day-American Idiot.... ...British(Rock&Alternative)
3.Jel mogu negde sa neta da se skinu dodatni preseti za Guitar rig 2?
- Rocket Roll
Ajd na brzinu....mada o tome imas puno tema na ovom forumu....
Guitar rig je virtuelno pojacalo. Sluzi da ukljucis gitaru u kompjuter, podignes guitar rig i farbs gitaru kao na pojacalu...
Slicni programi su Amplitube, Revalver, (standalone) i masa programa ( Link ) koje mozes koristiti kao VST.... (e, ajd sad pitaj sta je VST Link 2 )
Guitar rig je virtuelno pojacalo. Sluzi da ukljucis gitaru u kompjuter, podignes guitar rig i farbs gitaru kao na pojacalu...
Slicni programi su Amplitube, Revalver, (standalone) i masa programa ( Link ) koje mozes koristiti kao VST.... (e, ajd sad pitaj sta je VST Link 2 )
E to. Hvala Rocket. Sad jedino da qpim to, a to će biti "uskoro"... a taman sam se ponadao da je nešto jeftino.... 
Mada iskreno, taj zvuk me ne podseća na Panteru, više na Slayer, al ajd. Dobar je u svakom slučaju. Pogotovo ako se ispred stavi noise reduction, pa gain booster, pa onda, jel, demon, pa onda bas pojačalo. mmmm.....
edit by dejankuki> you know why... pravila....i to...

Mada iskreno, taj zvuk me ne podseća na Panteru, više na Slayer, al ajd. Dobar je u svakom slučaju. Pogotovo ako se ispred stavi noise reduction, pa gain booster, pa onda, jel, demon, pa onda bas pojačalo. mmmm.....
Kompjuterski simulator pojačala, pedala, etc. Drugim rečima, procesor na računaru. Štekneš gitaru u komp, uklučiš prog. i pičiš. Mada nije ko prava analogna tehnika.m@T@ wrote:sta je guitar rig ? cemu sluzi ?
edit by dejankuki> you know why... pravila....i to...
- Rocket Roll
Aha, MXRove stvari su vrlo dobre, definitivno su specijalizovanije i više "highbrow" od, recimo, Bossa ili DigiTecha. Nemaju baš raznovrsnu ponudu i nisu uvek za svakoga, ali ono što rade - rade dobro. Meni lično ulivaju poverenje i smiruje me kada ih vidim - ostavljaju, prosto, takav utisak.Bodomovac wrote:Hvala Rocket. Sad jedino da qpim to... Mada iskreno, taj zvuk me ne podseća na Panteru, više na Slayer...