Prvo, ljudi ovo je veoma glasno, a drugo, ovo je mnooogo bolje nego ovo sto sam do sada imao.
sad imam potpuniju sliku muzike koju radim i slusam. Postavio sam zvucnike otprilike na visinu mojih usiju.. i eto. Sad ih slusam i privikavam se na novi zvuk. pustam sve zivo i mp3 i CD audio, i metal i klasiku...
Da kazem da sam dosada imao sliku ono ok.. ali sada je kompletnija i "zdravija" tacno cujem polozaje insterumenata u prostoru..
Stereo separacija je preciznija i sada tacno cujem sta je levo a sta desno.
Iznenadjuje me, na primer da kada promenim glavu ili polozaj tela u odnosu na zvucnike dobijem i odredjenu dozu promene u dozivljanju muzike. Dakle to do sada nisam imao, mogao sam da se krecem i trcim kroz sobu, sve mi je zvucalo isto. A eto, danas sam osetio i taj efekat da se dzivljaj menja u odnosu gde se nalaze usi.
Da se razumemo, zvucnici mozda nisu svetska klasa nearfield monitora, ali za pare koje sam platio ove zvucnike (59,57E = 5600 din) ovo je mnoogo bolje nego ono sto sam imao.
Rekoh na pocetku, jos se privikavam na zvuk i uporedjujem... za neki dan cu dati opsirniji review...