Moderators: dejankuki, Tiki the Boyler
Pretpostavicemo da si mislio na parsirac-šunka wrote:I tako, nikada nećemo saznati našta sam u stvari mislio...![]()
Ovo mi stvarno nije jasno, kakve veze ima da li je u kuci ili u garaži, no nije ni bitno, neću više da idemo u off sa nekim glupostima, radim u kuci, jer sam tako odlučio, bilo to ciganisanje ili ne i molim te da se držimo teme...ognjen93 wrote: Ali pre svega, ne podrzavam tvoju ideju pravljenja studia u stanu, moze garaza da se iznajmi za 40 evra mesecno, nema leba od ciganisanja....
Potraži malo po net-u, ima zaista dosta diskusija na temu gluve sobe, čak šta više imaš i na ovom forumu nekoliko, molim te da se držiš teme, jer nisam ovde došao da bih nekom objašnjavao kako ću šta da uradim, već sam došao po savet za opremu, mislim da treba pitati više ljudi, jer su dve glave pametnije od jedne.dogfighter13 wrote:a da te pitam dve stvari???
kako planiras da izolujes spajz???
i kako ces da napravis akustiku u tom spajzu...???
sirac-šunka wrote: Kupiti danas jednog ovakvog Tascama za kućni studijo je u najmanju ruku glupost.
Da, stvarno i ja sam bas razmišljao o ovome sto je napisao clan sirac sunka, i mislim da mi je dosta pomogao, miks mi je nepotreban za ovo sto ja planiram da uradimIrinej wrote:Slazem se sa sirac sunka. Nema smisla sada kupovati miksetu. Kupi par monitora, neki usb interfejs sa fantomom, kondenzatorski mic, mozda neke slusalice....
Bravo, to je poenta svega, kad sve nabavim i odradim onako kako sam zamislio, pocecu cu da ucim i lagano da snimam svoje stvari i praksam se, a za godinu dana kad uvidim sve dobrobiti i mane cu da menjam opremu u zavisnosti od potrebe i poceti da dovodim ljude da snimaju kod mene, jer kao sto sam rekao ovo je projekat na duge staze, nije nesto što ce se završiti za mesec, ili dva....Irinej wrote:i mozes da pocnes da ucis da radis.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest