ZOOM H5 zamrzavanje dok reprodukuje .WAV

Moderators: dejankuki, Tiki the Boyler

Post Reply
sensys
Posts: 25
Joined: 23 Oct 2010, 19:26

ZOOM H5 zamrzavanje dok reprodukuje .WAV

Post by sensys » 12 Oct 2017, 09:58

Pozdrav svima. Imam problem na koji nisam mogao da nadjem odgovor pretrazujuci razne forume. Radi se o ZOOM H5 Handy recorder uredjaju. U principu sa njim nema problema osim sledeceg:

- prilikom reprodukcije odredjenih .WAV muzickih numera dolazi do blokiranja, zamrzavanja uredjaja koji se mora na silu restartovati vadjenjem baterija ili iskljucivanjem strujnog adaptera.

- radi se o retkoj pojavi i malom broju numera koje blokiraju uredjaj ali ipak... Te numere sam proveravao u nekoliko audio checkera i nije bilo nikakve neispravnosti, parametri su uobicajeni za taj tip fajlova: Overall bit rate: 1 411 kb/s, Channel(s): 2 channels, Sampling rate: 44.1 kHz, Bit depth: 16 bits... Da napomenem da ostali uredjaji i kucni plejeri, zatim laptop i racunar nemaju nikakav problem sa reprodukcijom ovih istih numera.

- Mozda bude od pomoci sledece: ako problematicnu numeru provucem kroz bilo koji audio editor (normalize, amplify itd), pa makar ne menjao nikakve parametre, tada je moguce reprodukovati u ZOOM H5 ali to vise nije izvorni .WAV file.

Unapred hvala.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest