Potreban mi je dinamicki mikrofon za snimanje zenskog glasa(prvenstveno) u nekom cenovnom rangu 100-150e.
Sta mozete da mi preporucite a da je nabavljivo kod nas?
Prvo mi je pao na pamet Beta SM58 ali prevazilazi budzet...
Hvala

Moderators: dejankuki, Tiki the Boyler

jako dobar mic, sve se jasno i glasno čuje, ali smo uvek imali veliki problem sa mikrofonijom, "puno hvata" što se narodski kaže
  jako dobar mic, sve se jasno i glasno čuje, ali smo uvek imali veliki problem sa mikrofonijom, "puno hvata" što se narodski kaže   prostorija nije preterano velika a umemo često fino da se otpanjimo
  prostorija nije preterano velika a umemo često fino da se otpanjimo    pa me zanima ima li neki malo "usmereniji" mic, koji će manje hvatati mikrofoniju, a da se opet ne gubi na kvaliteti... kakvi su akg i sennheiser u poređenju sa betom? retko kad se peva nešto agresivnije, vokal mu spada u one "finije"
   pa me zanima ima li neki malo "usmereniji" mic, koji će manje hvatati mikrofoniju, a da se opet ne gubi na kvaliteti... kakvi su akg i sennheiser u poređenju sa betom? retko kad se peva nešto agresivnije, vokal mu spada u one "finije"   naravno , ako će dobro da radi i na svirkama pun pogodak!
 naravno , ako će dobro da radi i na svirkama pun pogodak! imali probu i šta reći nego sjajno! mikrofonije nigde po prvi put, vokal izlazi jasno u mixu iako nam zvučnjaci nisu sjajni uopšte... malo se treba poigrati sa ekvilajzerima, ali zvuk se odličan namesti, možeš dizati visoke frekfencije bez ikakve bojazni da će početi pištanje...
  imali probu i šta reći nego sjajno! mikrofonije nigde po prvi put, vokal izlazi jasno u mixu iako nam zvučnjaci nisu sjajni uopšte... malo se treba poigrati sa ekvilajzerima, ali zvuk se odličan namesti, možeš dizati visoke frekfencije bez ikakve bojazni da će početi pištanje... 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest