S tim u vezi treba i postupati-ovo je VELIKO DRUSTVO MUZICARA,i ne shvatam zasto nekad naidjem na otvorene animozitete,uvrede,rivalitete...jednostavno,ovo je krug istomisljenika,i mislim da treba nesebicno se truditi da bar ovde,BAR OVDE! ne nailazimo na neke stvari koje svakodnevica plasira u nas zivot.
Meni nije problem da preletim pogledom preko svakakvih pisanija,a neke stvari procitam i dva puta.Koliko ljudi toliko cudi,ima nas raznih-bez uvrede.Nije to nasa krivica.Ali ovde,za razliku od televizije,radia,stampanih medija,oseca se dusa-ima ljudi koji imaju dusu,integritet,karakter.Nije jos sve izgubljeno.Samim tim sto je ovo nevidljivi svet,ljudi lakse otkrivaju dusu,svoju srz,vodeci se onim-mogu to da otkrijem o sebi jer me niko ne zna,jer ovo u stvari pise fantom...to sto covek ponekad napise,ljudima sa kojima sedi u kafani nikad ne bi smeo da otkrije...
Ima divnih ljudi ovde,a iskren da budem,nisam primatio da ima nekih izrazito losih,sto znaci da meni niko ne smeta posebno.Ovde moram da izdvojim Nemanju Velimirovica,koji je uvek gasio vatre kad bi ih primetio,nikad nikom nije rekao nista uvredljivo,nikad nije ucestvovao ni u kakvim raspravama,nikog nije ismejao nikad...prosto mu zavidim kakav je lik.E sad,dese se ponekad neke stvari kad razgovor o nekoj temi ljudi pretvore u svadje,i covek ono sto zeli da prati u vezi muzike mora da zapostavi da bi slusao svadju i provokacije nervoznih ljudi;ali to je najbolje preskociti,pa nastaviti kad pocne normalna konverzacija...
Ovo je jedna od oaza koja nas drzi u ravnotezi,koja nas odrzava zivima,normalnima,koja nas spasava koliko-toliko od globalnog ispiranja mozga i okivanja duse,i zato je vazno sacuvati te male oaze u zivotu.Haug!Ja sam rekao.