Grunge

JEDINO U VEZI FORUMA. Ostala pitanja postavite u odgovarajuci podforum ili ce biti obrisana bez premestanja.

Moderators: KnightOfDoom, kumkat

Grof Cmarnik

Grunge

Post by Grof Cmarnik » 03 Jan 2009, 02:31

Primjetio sam da nigdje nije obradjena tema grunge muzike pa ne bi bilo zgoreg da se otvori jedna tema u muzickim pravcima rezervisan za rasprave o grunge muzici.

Duane
Fenderaš

Re: Grunge

Post by Duane » 03 Jan 2009, 02:42

ma jos i dark psiho rege da se otvori i feshta... pravilo je jednostavno, kao i za onu molbu da se otvori rege... nisam moderator, al barem malo mudrosti da prospem... dakle... napisi ti koju temu i nek sima i pera napisu po koju temu i kad ih bude oko 10ak onda ce moci, ali sad grunge prazan da bleji je totalno nepotrebno i bzvz ;)

delakroA
Jazz Café Barman

Post by delakroA » 03 Jan 2009, 11:54

a Funk?

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 03 Jan 2009, 12:47

pa brate isto vazi... mislim da neglumim ja sad nekog mudraca ovde i neki autoritet... al 'bem mu oca nije li to logicno? sto otvarati kafanu ako nes imati gostiju?

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 03 Jan 2009, 12:53

Tako je, reci im!!!
A full on? :D

Critical
PedoBear

Post by Critical » 03 Jan 2009, 15:03

Duane vam je lepo rekao ,ako za nesto nema interesovanja niti price o tome nema ni potrebe da se otvara podforum .........

Necemo sad sigurno kad dodje neki novi clan i trazi (zamoli) da se otvori novi podfrum otvarati novi,bio je jedan lik koji je trazio da se otvori podforum HC i otvoren je ,ne znam da li je bila i jedna tema u tom podforumu i naravno da je podforum izbrisan lik se naljutio poceo da baca hejt i banovan je .....tako da ono dok ne bude dovoljno prici o grunge-u nece biti ni podforuma :D

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 04 Jan 2009, 00:15

ja ipak mislim da bi bilo kul da se otvori doolio&critical forum gde mozemo obavljati onlajn seks!

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 04 Jan 2009, 01:01

Doolio wrote:ja ipak mislim da bi bilo kul da se otvori doolio&critical forum gde mozemo obavljati onlajn seks!
Podrzavam! :lol:

+1 Za jedan sjajan predlog! :)

Cope

Post by Cope » 06 Jan 2009, 16:49

Nislim da je naj jednostavnije da se u podforumu "ostalo" otvore teme za alternativne pravce - ala "Jazz trash metal", pa ako bude interesovanja da se okači kao lepljiva.

Cope

Post by Cope » 06 Jan 2009, 18:46

I još da dodam, bilo bi ok da se razdvoji podforum kupujem-prodajem i sve stavi pod oglasi, pa onda posebno ponuda i potražnja, zbog lakše preglednosti.
Ako sa sajtu dobro funkcioniše razmena i marketing, i ljudi pronadju lako šta ih interesuje, samim tim će i članstvo biti veliko i forum dobro reklamiran...

Maja D.

Post by Maja D. » 16 Apr 2009, 14:57

Grunge....... Pa čovječe... Zar nikoga ne interesuje taj muzički pravac.?.. Sad ću plakati... :cry:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 16 Apr 2009, 19:39

Ja moram ovde da zastanem i da ti kazem, da ja imam ugradjeni sundjer na mom ramenu, tako da slobodno.. placi... na ramenu mom.. mislim nece nista da se skvasi... :lol: :ziveli:

big hug!

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 17 Apr 2009, 01:48

Evo ja da kazem nesto on topic...

Ja sam stari grunger :D

Jos od nekog sedmog razreda pa kroz celu srednju skolu sam skroz izgledao kao takav :) . Umalo nisam nosio hulahopke i kratke pantalone kao Eddie Wedder u onom spotu, Hunger Strike, cini mi se :D

Mislim da ne postoji i jedan album iz tog vremena, Pear Jam-a, Soundgarden-a, AIC-a, Stone Temple Pilots-a, a da ga nisam slusao do beskonacnosti. Eh taj Seattle... vratio bih se u devedesete i preselio se tamo istog momenta, kada bih mogao.

I sada mi od te gitarske i malo zestje zike najvise i mozda jedino prija stari dobar grunge. Mislim, slusao sam ja i sve sto je bilo posle, taj neki brit pop, ovaj noviji dance-rock i sta se vec sve pojavljivalo od gitarske muzike. Slusao sam i stariju muziku 70-tih godina, ali... grunge mi ostaje stara ljubav.

Uopste ne razumem ljude koji su opsednuti Tool-om, npr. :P Meni je to bzvz, a nije da nisam pokusao da mi se svidi. Nece. Zasto bi to slusao, kad postoji grunge...

Dakle, ceo rock n' roll meni se svodi na grunge. :P

Samo :( da se ne lazemo, to je mrtva muzika, te godine i taj zvuk nikada vise nece da se vrate, ili bar nece da bude to to.

Maja D.

Post by Maja D. » 17 Apr 2009, 22:22

dejankuki wrote:Ja moram ovde da zastanem i da ti kazem, da ja imam ugradjeni sundjer na mom ramenu, tako da slobodno.. placi... na ramenu mom.. mislim nece nista da se skvasi... :lol:

big hug!
Hvala... Ti puno... Ali mislim da ćeš se ipak skvasiti... Jer jadni sunđer, neće izdržati pritisak... :cry: :)
sirac-šunka wrote:Evo ja da kazem nesto on topic...

Ja sam stari grunger

Jos od nekog sedmog razreda pa kroz celu srednju skolu sam skroz izgledao kao takav :) . Umalo nisam nosio hulahopke i kratke pantalone kao Eddie Wedder u onom spotu, Hunger Strike, cini mi se :D

Mislim da ne postoji i jedan album iz tog vremena, Pear Jam-a, Soundgarden-a, AIC-a, Stone Temple Pilots-a, a da ga nisam slusao do beskonacnosti. Eh taj Seattle... vratio bih se u devedesete i preselio se tamo istog momenta, kada bih mogao.

I sada mi od te gitarske i malo zestje zike najvise i mozda jedino prija stari dobar grunge. Mislim, slusao sam ja i sve sto je bilo posle, taj neki brit pop, ovaj noviji dance-rock i sta se vec sve pojavljivalo od gitarske muzike. Slusao sam i stariju muziku 70-tih godina, ali... grunge mi ostaje stara ljubav.

Uopste ne razumem ljude koji su opsednuti Tool-om, npr. :P Meni je to bzvz, a nije da nisam pokusao da mi se svidi. Nece. Zasto bi to slusao, kad postoji grunge...

Dakle, ceo rock n' roll meni se svodi na grunge.

Samo :( da se ne lazemo, to je mrtva muzika, te godine i taj zvuk nikada vise nece da se vrate, ili bar nece da bude to to.
U potpunosti te podržavam... Nedavno me na jednom forumu jedna djevojka napala, kada sam napisala da slušam grunge... Nevjerovatno ali istinito... Rekla mi je da ja očito nemam pojma o metalu i roku uopšte, čim to slušam... Šta reći? Pa volim ja Metallicu, AC/DC, Maidena, Rammstein...( E sad ja već pređe na metal..Hehehe) Ali, meni se takođe sve svodi na stari dobri grunge... Ta vrsta muzike mi odgovara u svakom trenutku... :ziveli:

frkadela
MF veteran

Post by frkadela » 17 Apr 2009, 23:37

Ma grandž je mrtav! Ne znam šta će uopšte tema, a kamoli pdf o grandžu?! Sva ona buka, mikrofonija, režanje, glasovi na ivici falširanja... Užas... :grummel_2:

Slušajte normalnu muziku! Meni su recimo oni momci iz Il Diva baš slatki, a i super pjevaju... I školovani su, za razliku od onih frikova u izbucanim farmerkama (u čemu je fazon sa tim, da izgledaš siromašno ili šta, ne kapiram? :O.o:)! Živio operski pop! ::ranting::

Locked