S druge strane, ovo je MUZIČKI forum i ja sam kapirao da su članovi na ovom sajtu pre svega muzičari (što će reći ,potpuno otvoreni za različite muzičke pravce,stilove i pristupe sviranju),tako da kada bih ovde napisao,recimo: "OK Bend je najbolji bend na svetu!",logično bi bilo da se neko javi i kaže:"Ok,zašto to misliš?Jesu/nisu najbolji jer imaju/nemaju pompezne harmonije,aranžmane,tekstove..." Znači,da mi da ARGUMENT za svoj stav ili tvrdjenje.
Primetio sam da se mladji članovi foruma,puno puta sukobljavaju oko toga koji je to bend najbolji...Što se mene tiče,TAKAV BEND NE POSTOJI!Moj omiljeni bend je Led Zeppelin,a pogledeajte mi avatar!Znači,nema potrebe izolovati neki bend od drugog.
Naravno,uvek ostaje otvoreno pitanje ukusa...Jbg,ne može se svima sve svideti!Recimo ,ja ne volim EKV i Disciplinu kičme,ali to je samo moj ukus!Mislim, ne volim ih kao što ne volim...karfiol,ali nikada,ali nikada se ne bih usudio da kažem:"E,oni su sr*nje!" Pa jbt,ko sam ja da tako nešto kažem za ljude koji su postavili temelje novog talas u BG-u?!
Naravučenije,slušajte što više muzike,svirajte što više stilova i tehnika,a uvrede ostavite za stadione!

Pozdrav!