M&F kolekcija za jesen/zimu 2009
Moderators: KnightOfDoom, kumkat
Re: M&F kolekcija za jesen/zimu 2009
moze dvejn da bude zastitno lice foruma 

- Guitar_thrill
- MF veteran
pa fora je bas u tome sto se ostali dele na to, a ne gitaristimislim_stvarno wrote:'Ajte ljudi, o'ladite... Mislim, nema potrebe da se svadjamo i delimo na gitariste i ostale...

e, upravo to, podrzavam logo sa drombuljama ako je dobar. (da se ne ponavljam da ovo moje i nije trebalo da bude logo nego da duane i ostali kojima se svidelo mogu to da stave na majice ako oce). duane je lepo pojasnio, palo mi je na pamet da m moze da lici na headstock od dzitre i to je to. ne-gitaristi, verujte, da sam se setio drombulja u obliku slova m, stavio bih drombulje. i onda bi me napali ne-drombuljasi, mislim, wtf, instrument ko instrument, pa sta ako ne pokriva sve instrumente i nacine pravljenja muzike na svetu...
e to, onda mogu i basisti da se bune sto je violinski, a ne bass kljuc...
e to, onda mogu i basisti da se bune sto je violinski, a ne bass kljuc...
vidis, nije losa ta braon-nandzarasta kombinacija, fino bi se uklopila u moj urbani stil
medjutim, ja ostajem pri svom da je ovo previse, vise sam za frostensenov mali logo na sidzi napred, a nazad www adresa ili oni tozini trouglovi.

medjutim, ja ostajem pri svom da je ovo previse, vise sam za frostensenov mali logo na sidzi napred, a nazad www adresa ili oni tozini trouglovi.

- Evo da i ja probam da se uradim u paintu
Ok Doolio. Razumem tvoj stav, doduse ne slazem se u potpunosti sa njim, ali Boze moj... Stavovi su tu da se oko njih sukobljavamo
Sve u svemu, ne zelim da pisem sad neke zitije pa cu ukratko.
Doolio ja ti se izvinjavam na svemu sto sam gore napisao i okacio od slika. Mozda nije bilo u redu, mozda jeste, ali kao sto rekoh...stavovi...
Sve u svemu nemam ni ja nista protiv tebe i bas kao sto kazes, ne mislim da si zao ili sta vec, a sa druge strane imamo jako dobru saradnju
koju ne zelim da kvarim ovim nazovimo ih glupostima.

Sve u svemu, ne zelim da pisem sad neke zitije pa cu ukratko.
Doolio ja ti se izvinjavam na svemu sto sam gore napisao i okacio od slika. Mozda nije bilo u redu, mozda jeste, ali kao sto rekoh...stavovi...
Sve u svemu nemam ni ja nista protiv tebe i bas kao sto kazes, ne mislim da si zao ili sta vec, a sa druge strane imamo jako dobru saradnju
koju ne zelim da kvarim ovim nazovimo ih glupostima.

- Guitar_thrill
- MF veteran
pa cekaj, a sta cemo sa ovima sto sviraju maple fingerboard kao npr. Duane? Kako oni da nose ovu majicu?ness wrote:
- Evo da i ja probam da se uradim u paintu

btw. meni se isto svidja Sloova kombinacija braon-narandzasto,i mene smorila crna...ali je too superman

a ne priznajem to, nevide se texas speshali!ness wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
tozo, okej mislim, i ja sam mozda bezveze popizdeo, ali sam morao da ispravljam krive drine jer sam pogresno skapiran. okej, ne delis moj stav, fair enough, ali ja stvarno mislim da ako se napravi dobar logo sa drombuljama, treba njega staviti iako ovde niko ne svira drombulje. stavise, mislim da bi bas bila fora.
sloova je too superman, ali nista, stavimo frostensenovo ili kodovo ono manje na sidzi na sloovu braon majicu i eto resenja:)
a i nesto mislim da nije problem narucivati raznobojne majice, ne razumem se doduse, to ce nam pojasniti gospoda koja su se bavila narucivanjima.

sloova je too superman, ali nista, stavimo frostensenovo ili kodovo ono manje na sidzi na sloovu braon majicu i eto resenja:)
a i nesto mislim da nije problem narucivati raznobojne majice, ne razumem se doduse, to ce nam pojasniti gospoda koja su se bavila narucivanjima.
Kapiram da vam je superman, ali ono, sta ja znam, meni je gotivno. Najbolje da se stavi vote, demokratski 

u tom slucaju ja votiram za frostensenov malecki logo na sidzi napred, a nazad da bude ili veliki logo, ili adresa, ili tozini trouglovi.
Mozda da vidimo da nam ovi u Vizioshopu ne rade sa preslikacima, nego da "lepe" onu foliju, kao sto je Stanko okacio onu njegovu RATM majcu? Verovatno je tako broj boja ogranicen, ali se trajanje povecava dosta. I pazi, to sto sam ja rekao za majce je vazilo pre dosta godina, ne znam kakvo je stanje sada...KnightOfDoom wrote: Ja i dalje nemam resenja za sve ovo. Pax rece da majica one firme nije nesto ali je stampa ok. Kod vizio-a je obrnuto... Moracu da cimnem vizio i da vidim koja je fora posto im kvalitet nije ujednacen. Da li zavisi od boje ... posto nije do "rezolucije" .
[IRONY]
Uvek mozemo da resimo problem sa dizajnom tako sto cemo da stavimo original logo, Dulijov logo, gitarske civije, fruti lups, marple i rousewood neckove, logoe fendera i gibsona, bubnjeve, ampega i marshalla, gole zensku (i muskarca za zenski deo foruma), violinski kljuc, bass kljuc, jabuke, lubenice, Metallicu, Black Sabbath, Who, Linkin Park, Limp Bizkit, 2Paca i 50 Centa. Ja preferiram i Pearl Jam, ali bas i ne mora. Religiske znakove cemo da izbegnemo.
[/IRONY]
Ma dajte jednostavnu majcu, zvanicni logo, malo teksta i to je to.
Zaboravih, pitao sam ove iz vizija za flex/flox, i trenutno su u mogucstvu samo beli da rade, sa vektorskom pripremom...pax404 wrote:Mozda da vidimo da nam ovi u Vizioshopu ne rade sa preslikacima, nego da "lepe" onu foliju, kao sto je Stanko okacio onu njegovu RATM majcu? Verovatno je tako broj boja ogranicen, ali se trajanje povecava dosta. I pazi, to sto sam ja rekao za majce je vazilo pre dosta godina, ne znam kakvo je stanje sada...