M&F kolekcija za jesen/zimu 2009

JEDINO U VEZI FORUMA. Ostala pitanja postavite u odgovarajuci podforum ili ce biti obrisana bez premestanja.

Moderators: KnightOfDoom, kumkat

Post Reply
vasko

Re: M&F kolekcija za jesen/zimu 2009

Post by vasko » 08 Oct 2009, 21:16

moze dvejn da bude zastitno lice foruma :ziveli:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 08 Oct 2009, 21:25

mislim_stvarno wrote:'Ajte ljudi, o'ladite... Mislim, nema potrebe da se svadjamo i delimo na gitariste i ostale... :)
pa fora je bas u tome sto se ostali dele na to, a ne gitaristi :) sto rece doolio, da je orgulja lepo ispala kao logo, sto da ne :) meni apsolutno ne bi smetalo, to kao kad bi neko stavio Image, i onda krenu basisti da se bune sto nije ovaj Image
:D

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 21:38

e, upravo to, podrzavam logo sa drombuljama ako je dobar. (da se ne ponavljam da ovo moje i nije trebalo da bude logo nego da duane i ostali kojima se svidelo mogu to da stave na majice ako oce). duane je lepo pojasnio, palo mi je na pamet da m moze da lici na headstock od dzitre i to je to. ne-gitaristi, verujte, da sam se setio drombulja u obliku slova m, stavio bih drombulje. i onda bi me napali ne-drombuljasi, mislim, wtf, instrument ko instrument, pa sta ako ne pokriva sve instrumente i nacine pravljenja muzike na svetu...
e to, onda mogu i basisti da se bune sto je violinski, a ne bass kljuc...

sl0e

Post by sl0e » 08 Oct 2009, 22:35

Ja bih nosio ovako nesto:

Image

Znam da sam smor uradio (u paint-u), ali ju get the picture. Iskreno, ne bih radio neku crnu majicu jer su smorile vise, 'vako nesto mi je lepo za promenu :)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 22:38

vidis, nije losa ta braon-nandzarasta kombinacija, fino bi se uklopila u moj urbani stil :mrgreen:
medjutim, ja ostajem pri svom da je ovo previse, vise sam za frostensenov mali logo na sidzi napred, a nazad www adresa ili oni tozini trouglovi.

ness

Post by ness » 08 Oct 2009, 23:17

Image
  • Evo da i ja probam da se uradim u paintu :lol:

toza
Urednik

Post by toza » 08 Oct 2009, 23:32

Ok Doolio. Razumem tvoj stav, doduse ne slazem se u potpunosti sa njim, ali Boze moj... Stavovi su tu da se oko njih sukobljavamo :wink:
Sve u svemu, ne zelim da pisem sad neke zitije pa cu ukratko.

Doolio ja ti se izvinjavam na svemu sto sam gore napisao i okacio od slika. Mozda nije bilo u redu, mozda jeste, ali kao sto rekoh...stavovi...

Sve u svemu nemam ni ja nista protiv tebe i bas kao sto kazes, ne mislim da si zao ili sta vec, a sa druge strane imamo jako dobru saradnju
koju ne zelim da kvarim ovim nazovimo ih glupostima. :ziveli:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 08 Oct 2009, 23:37

ness wrote:Image
  • Evo da i ja probam da se uradim u paintu :lol:
pa cekaj, a sta cemo sa ovima sto sviraju maple fingerboard kao npr. Duane? Kako oni da nose ovu majicu? :P
btw. meni se isto svidja Sloova kombinacija braon-narandzasto,i mene smorila crna...ali je too superman :)

ness

Post by ness » 08 Oct 2009, 23:54

Image
  • :lol: :lol: :lol: :lol: :ziveli:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 08 Oct 2009, 23:56

ness wrote:Image
  • :lol: :lol: :lol: :lol: :ziveli:
a ne priznajem to, nevide se texas speshali!

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 08 Oct 2009, 23:57

tozo, okej mislim, i ja sam mozda bezveze popizdeo, ali sam morao da ispravljam krive drine jer sam pogresno skapiran. okej, ne delis moj stav, fair enough, ali ja stvarno mislim da ako se napravi dobar logo sa drombuljama, treba njega staviti iako ovde niko ne svira drombulje. stavise, mislim da bi bas bila fora.
:ziveli:

sloova je too superman, ali nista, stavimo frostensenovo ili kodovo ono manje na sidzi na sloovu braon majicu i eto resenja:)
a i nesto mislim da nije problem narucivati raznobojne majice, ne razumem se doduse, to ce nam pojasniti gospoda koja su se bavila narucivanjima.

sl0e

Post by sl0e » 09 Oct 2009, 00:16

Kapiram da vam je superman, ali ono, sta ja znam, meni je gotivno. Najbolje da se stavi vote, demokratski :)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 09 Oct 2009, 00:31

u tom slucaju ja votiram za frostensenov malecki logo na sidzi napred, a nazad da bude ili veliki logo, ili adresa, ili tozini trouglovi.

pax404

Post by pax404 » 09 Oct 2009, 07:51

KnightOfDoom wrote: Ja i dalje nemam resenja za sve ovo. Pax rece da majica one firme nije nesto ali je stampa ok. Kod vizio-a je obrnuto... Moracu da cimnem vizio i da vidim koja je fora posto im kvalitet nije ujednacen. Da li zavisi od boje ... posto nije do "rezolucije" .
Mozda da vidimo da nam ovi u Vizioshopu ne rade sa preslikacima, nego da "lepe" onu foliju, kao sto je Stanko okacio onu njegovu RATM majcu? Verovatno je tako broj boja ogranicen, ali se trajanje povecava dosta. I pazi, to sto sam ja rekao za majce je vazilo pre dosta godina, ne znam kakvo je stanje sada...

[IRONY]
Uvek mozemo da resimo problem sa dizajnom tako sto cemo da stavimo original logo, Dulijov logo, gitarske civije, fruti lups, marple i rousewood neckove, logoe fendera i gibsona, bubnjeve, ampega i marshalla, gole zensku (i muskarca za zenski deo foruma), violinski kljuc, bass kljuc, jabuke, lubenice, Metallicu, Black Sabbath, Who, Linkin Park, Limp Bizkit, 2Paca i 50 Centa. Ja preferiram i Pearl Jam, ali bas i ne mora. Religiske znakove cemo da izbegnemo.
[/IRONY]

Ma dajte jednostavnu majcu, zvanicni logo, malo teksta i to je to.

Stanko

Post by Stanko » 09 Oct 2009, 09:55

pax404 wrote:Mozda da vidimo da nam ovi u Vizioshopu ne rade sa preslikacima, nego da "lepe" onu foliju, kao sto je Stanko okacio onu njegovu RATM majcu? Verovatno je tako broj boja ogranicen, ali se trajanje povecava dosta. I pazi, to sto sam ja rekao za majce je vazilo pre dosta godina, ne znam kakvo je stanje sada...
Zaboravih, pitao sam ove iz vizija za flex/flox, i trenutno su u mogucstvu samo beli da rade, sa vektorskom pripremom...

Post Reply