Studio Orange i besplatni termini za jam foruma

JEDINO U VEZI FORUMA. Ostala pitanja postavite u odgovarajuci podforum ili ce biti obrisana bez premestanja.

Moderators: KnightOfDoom, kumkat

Besplatni termini u zamenu za reklamu?

Sjajno!
41
66%
Ma pali...
4
6%
Ja i onako ne dolazim, radite sta 'ocete.
17
27%

Total votes: 62

KnightOfDoom
Site Admin

Studio Orange i besplatni termini za jam foruma

Post by KnightOfDoom » 12 Feb 2009, 09:43

Uglavnom je svima poznato da MF nikada nije hteo da radi razmenu banera sa drugim sajtovima kako ne bi pokvario izgled foruma i izlagao clanove sarenim reklamama. Placene reklame od kojih bi forum imao koristi i mogao da se razvija i siri su druga stvar, ali od toga jos uvek nista :)
Studio Orange je ponudio clanovima foruma jedan besplatan termin od 2h nedeljno u studiu 2, u zamenu za reklamu na MF. Zelimo da vidimo koliko ima zainteresovanih i koji bi vam termini odgovarali (videcemo da li moze da se uzme stalni).
To bi u principu znacilo da SVAKI clan MF moze da dodje na jam, nema diskriminacije u fazonu "necemo metalce i ostale sto vriste sa distorzijama" i sl. kao sto smo imali prilike da vec vidimo u temi o jamu. S' obzirom da nisam siguran koje je velicine studio 2, a svakako da ne moze da stane beskonacno mnogo ljudi, moracete da se prijavljujete ranije i dogovorite ko dolazi.
Sve ostalo je vasa odgovornost, MF ne garantuje ni vasu, ni bezbednost opreme u studiu :D
Molim vas glasajte i ako zelite prokomentarisite.

Critical
PedoBear

Re: Studio Orange i besplatni termini za jam foruma

Post by Critical » 12 Feb 2009, 10:04

OVO je odlicno,bravo rodjo :D :D

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 12 Feb 2009, 10:18

KnightOfDoom wrote: "necemo metalce i ostale sto vriste sa distorzijama" i sl. kao sto smo imali prilike da vec vidimo u temi o jamu.
Pored toga što ovu ideju podržavam, jer se na taj način širi potencijalan krug muzičara koji bi učestvovali, želeo bih da se, za trenutak, osvrnem na jednu (ipak) neistinu. Nije tačno da je ikada iko rekao "nećemo metalce i ostale sa distorzijama" ili bilo šta slično, već su ti isti "metalci i ostali", očigledno, sami odabrali da ne dolaze, jer bilo je održano sigurno cca. 20 jam-ova, a "metalaca" nema da se pojave, uprkos mojim pozivima (i pozivima nekih drugih članova). Dakle, diskriminacije nikada i nije bilo, pa je neće biti ni u buduće. Kada se svira, svira se bukvalno SVE - i funk, i blues, jazz, rock, progressive, neki oblik punk-a (u manjoj meri), ima i "rdžanja" (odnosno metala, i to sve više u poslednje vreme :wink: ), country jazz (kada je peca raspoložen), i razne druge kombinacije navedenih.

Dakle, da ponovim, bilo kakve diskriminacije nije bilo, i neće je ni biti, a kolege "metalce i ostale" još jednom pozivam da se pridruže nama "redovnima". :)

nemanja_cs

Post by nemanja_cs » 12 Feb 2009, 10:43

ja sam za \m/

Blingo

Post by Blingo » 12 Feb 2009, 10:45

Premda ne dolazim na džemove( od šljiva :D ),mislim da je ideja odlična! Vidim da su ljudi koji ih posećuju izuzetno zadovoljni, pa ako je tako zašto im ne uštedeti koji dinar.

Mislim da to što je termin besplatan neće mnogo povećati posete džemovima (od šljiva :D ), jer, da se ne lažemo, ni dok se plaćalo cena po čoveku nije iznosila više od jedne bioskopske karte, a to je, ipak, mala cena za toliko zadovoljstvo.

ac10

Post by ac10 » 12 Feb 2009, 10:52

joj bre sto si bezobrazan sad mi se jede dzem od sljiva :lol2: :D

ja sam za ak moze nek bude :wink:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 12 Feb 2009, 10:59

Lepo je sve to, super je, aliii... bice neverovatno tesko da se uklope ljudi za taj stalan termin, a i besmisleno
Ja mislim da je najbolje da se npr. kada se organizuje dzem (kao i do sada sve) samo najavi gospodi iz studija da je MF jam u pitanju i da im ne treba naplatiti termin?

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 12 Feb 2009, 11:01

Ja glasam za banere, volim sareno!

Paprika

Post by Paprika » 12 Feb 2009, 12:05

Mene zanima da li bi taj jedan termin nedeljno bio isto sto i dupli termin svake 2 nedelje.
Slazzem se da su baneri bezveze [mozzda mi sad Jelena i Tihomir zamere...], ali meni ne bi trebala nikakva reklama.
Zar nije vise nego dovoljna promocija da se jednom u nedelju ili dve dana ugosti poveca grupa ljudi od kojih SVAKO svira u bar jednom bendu?
Ako je studio dobar, ako im se svidi, ako im odgovara, doci ce da sviraju tu, bez obzira na to dal' su na MF-u videli baner ili ne.
A Orange ima potencijala... Samo da se dogovore sta ce da bude studio 1 a sta studio 2, kao i sta to (ako ista) tacno znaci :]

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 12 Feb 2009, 15:06

ma to sto paprika kaze... ja sam svima sa kim sam svirao preporucio orange... meni je to mesto ultra kool... ali mi je npr mnogo bolje da sviramo 4 sata u studiju 1... glasao sam za, ali ono ako je djem u studiju 2, koji je dosta manji i ako je djem 2 sata, a nas najmanje 6,7... pa ja bi radije dao 200,300 dinara za bolju prostoriju i duzi termin... inace je super sto se uspostavila veza sa orangeom, jer su likovi iz orangea strava i super je studio... a i kontajte forum... sav je narandzhasto siv :D

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 12 Feb 2009, 15:44

U nacelu sam za, ali mislim da je 4h optimum, mada moze da bude jednom u 10 dana. Direktni marketing je najbolji marketing...

cccira
MF veteran

Post by cccira » 12 Feb 2009, 15:47

Ma nek bude i jednom u 3 nedelje ali 4 sata, u studiju 1!

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 12 Feb 2009, 16:14

1) Mi sve vreme sviramo u "Studiju 2". http://www.studioorange.rs/ pa bacite pogled i vidite šta se podrazumeva pod "Studio 1", a šta pod "Studio 2".

2) I ja smatram da je 4h optimum (kada se saberu kašnjenja, pauze, uštimavanja, montiranja/demontiranja...).

3) Moj predlog je jednom u dve nedelje, jer ovako ćemo se relativno brzo zasititi jedni drugih i improvizacija. :wink:

Pored ovoga, mišljenja sam da ako će na MF sajtu stajati baner, onda bi termin (od 4h), koji se ustupa za jam, trebalo da bude "dž". Ako baner, pak, ne bude prisutan na MF sajtu, i da se za reklamiranje studija koristi word of mouth, onda mislim da bi termin, koji dobijamo, trebalo naplaćivati kao i do sada, ali da uvek budemo sigurni da termina ima, tj. da je isti rezervisan za vjek i vjekova. :)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 12 Feb 2009, 16:16

Derrick wrote:1) Mi sve vreme sviramo u "Studiju 2". http://www.studioorange.rs/ pa bacite pogled i vidite šta se podrazumeva pod "Studio 1", a šta pod "Studio 2".
Vid' stvarno, my bad :(

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 12 Feb 2009, 18:34

Glupo da se ja javljam ovde, ali meni je sve jedno.
Ja sam planirao uskoro da se pojavim na djemu u svakom slucaju. Da se upoznam sa ljudima i da se trudim da ne smetam previse.

Locked