OBAVEZNO PROČITATI: PRAVILA ZA POSTAVLJANJE OGLASA!!!

Moderators: Critical, Trooper, Vercundus

Locked
User avatar
Vercundus
Urednik
Posts: 185
Joined: 30 May 2006, 12:12
Location: Beograd

OBAVEZNO PROČITATI: PRAVILA ZA POSTAVLJANJE OGLASA!!!

Post by Vercundus » 23 Nov 2008, 03:35

Prilikom postavljanja Vašeg oglasa vodite računa o sledećem:

1. Otvorite jednu (i isključivo jednu) temu. Višestruke teme će biti obrisane.

2. Temu postavite u odgovarajuću sekciju (za sada postoje sekcije Gitara, Bas, Bubanj, Vokali, Klavijature, Bendovi). Ukoliko ta sekcija ne postoji, otvorite temu u zajedničkom delu.

3. U naslovu teme navedite da li tražite ili nudite odgovarajući profil muzičara, grad odakle ste/gde bi svirali i pravac muzike koju svirate.

4. U okviru teme obavezno navedite način komuniciranja (e-mail, pp, mobilni...) kako bi se izbegli mogući nesporazumi.

5. Ukoliko tražite više od jednog muzičara ili kompletnu postavu benda, temu otvorite u sekciji Bendovi, ne otvarajte posebne teme za svakog od njih. Ukoliko to ipak učinite, teme će biti spojene ili još verovatnije obrisane.

6. Kada pronadjete ono što tražite, obavestite moderatore kako bi dotičnu temu uklonili. U suprotnom, tema će biti automatski uklonjena nakon 6 meseci.

7. Ukoliko ne pronađete ono što tražite, a prošlo je neko vreme i vaš oglas se više ne nalazi pri vrhu (npr. posle mesec-dva), ne postavljajte novi, već u okviru istog jednostavno dodajte poruku da je oglas i dalje aktivan. Nemojte preterivati inače će višak poruka biti uklonjen.P.S. Nepridržavanje navedenih pravila može dovesti do izmene ili brisanja vašeg oglasa.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest