U pivu je spas

Moderator: Trooper
Sta ce meni mucenik narodnjak da kaze ,da su dobri txt-ovi,ili txt su shit al je muzika do jaja,ahahhahahahahhahaha,jeste bugarska mjuza je do jaja,hahahahhalupam, npr to sto si sad rekao, glupi tekstovi, to je jedan argument, sad dodje narodnjak i kaze neki svoj, tako to ide)
Ni ste vi meni nista krivi, ne daj Boze da budem nezadovoljan zivotom zbog narodnjaka,hahhahahahahhaha,pa onda bih stvarno morao biti veliki degen .......Sta smo ti mi krivi sto si ti ne zadovoljan svojim zivotom tome nije kriva ni ulica ni ljudi koji vole narodnu muziku ni devojke koje se takodje loze na narodnjake ni narodnjaci koji mlate pare . Druze nemoj pogresno da me shvatis ,ali ti si tome kriv
N'umem ja to bez tablature,poceo sam al ne ide,dzabe sto ja pokusavam ali nikako ali,trudim se ,to se racuna ,uporan sam ,valjda cu jednog dana dostici taj glavni cilj u zivotu (mada vec sam na pola puta ,jos samo da pokradem neke pesmice od bugara i svete pripremi se dolazim,hahah)Idi bre u sobu i prvo skini do kraja tu pesmu koju si vec zapoceo da skidas a da neko te ima nocas ili poslednju igu leptira ?
Ne ne,greska ,jos sam na nivou Animals- House of the rising sun,jednostavno ne mogu nikako da namestim prste za onaj C dur pa to ti je.....Metallicu i ne pokusavam da odsviram ........ali jednog dana,jednog dana:D Btw,kome da se javim kad skinem ovaj Nothing else.... Zeljku ili SAsi?Bice da si jos ostao na nivou nothig else matters jer lupas ko otvoren prozor , aj idi "Muzicaru" to prvo lepo skini pa se onda javi !!!
Uvek:DHahahahahahahahahahahahahah stvarno si vickast !!!
i ja sam im'o slicnih problemaCritical wrote: Animals- House of the rising sun,jednostavno ne mogu nikako da namestim prste za onaj C dur pa to ti je...
svaka ti castCritical wrote: Kako ja uvek uspem da iznerviram i nasmejem ovde narodnjake ,nije mi jasno:D
ccc, ja ti lepo kazem a ti se zajebavas:) omasio si poentu, nije bitno da li su tekstovi dobri ili ne, bitno je da ako ti npr znas da su tekstovi losi, cuo si ih, zakljucio si to i to na osnovu toga i toga, onda lepo imas argument. ako je tekst stvarno los, onda je los i ne moze da ti dodje nikakav narodnjak i da kaze da je dobar. ako ipak nisu losi ili ih ima i dobrih i losih stajaznam, onda ti dodje taj narodnjak, pokaze ti dobre ako ih ima, ti kazes aha taj rad vidi stvarno i priznas da ima dobrih. mislim, sta se sad pravis blesav, treba ovde da ti opisujem kako ljudi razgovaraju ne jedi govnaSta ce meni mucenik narodnjak da kaze ,da su dobri txt-ovi,ili txt su shit al je muzika do jaja,ahahhahahahahhahaha,jeste bugarska mjuza je do jaja,hahahahha
Al sam namazan,hahahahahahah , ne mogu da mislim ,znas da nemam cimeono sto je mene zainteresovalo, pusti sad narodnjake, ti ih jedini pominjes u ovom razgovoru izmedju mene i tebe, ja ih nisam pomenuo, to je da si ti rekao 'zasto ne bismo pljuvali ono o cemu nemamo pojma', na sta sam ja reko 'brate, to je glupost', a ti si mi reko 'brate ovde je svako informisan o narodnjacima'. nisi ih pomenuo, posle si ih ubacio u pricu, nemoj to da radis, nije lepo, ja sam rekao generalno za tvoju izjavu, ti si je spustio tek posle na konkretan nivo i cela rasprava oko toga. ajde malo misli kad napises nesto ljubavi:)
Ja mislim da sam ove "trilere" čuo i video u jednom filmu. Neki lik se popeo na neku kuću sa jednom velikom kupom i počeo je da trileriše...borkoom wrote:
I te iste trilere (Nestrucno navedeno : "zavijanje i arlaukanje".) treba umeti i znati otpevati .
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest