Gitaristi narodne muzike

Moderator: Trooper

Post Reply
Critical
PedoBear

Re: Gitaristi narodne muzike

Post by Critical » 23 Apr 2008, 16:06

ZGoran wrote:najgora je stvar u svemu ovome sto ti ljudi koji pljuju po narodnjacima ili bilo kojoj drugoj vrsti muzike nemaju pojma niti vjerovatno znaju sta svirati i ili mozda nesto povrsno sto su naucili napamet ili im je netko pokazao nek sjednu i nek skidaju narodnjacke solo dionice ako su uopce sposobni nesto sami skinuti pozdrav
Evo ja pljujem po njima i pljuvacu dokle god budu krali muziku i pravili ove nebulozne tekstove , a ne znam odakle ti utisak da neko mora da je potpuna neznalica u muzickom smislu cim pljuje po narodnjacima ?

ZGoran

Post by ZGoran » 23 Apr 2008, 18:45

pa vjerovatno zato i pljujes sto neznas da sviras :lol:

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 23 Apr 2008, 19:23

Sjajno! Ovo je isto toliko tacno koliko je i nepismeno... :off-topic:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 23 Apr 2008, 19:46

Sjajno! Ovo je isto toliko tacno koliko je i nepismeno...
Teska srca su se sloziti sa tobom,ahhahahhaahhahaahh

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 23 Apr 2008, 22:00

ZGoran wrote:nek sjednu i nek skidaju narodnjacke solo dionice

Narodnjacke solo dionice... :rlol:
Dobra fora.

ZGoran

Post by ZGoran » 24 Apr 2008, 00:20

Gledajte ljudi vi ste ocito pogrijesili forum ,ako vec toliko nevolite muzicare koji sviraju narodnjake, onda vam nije mjesto ovdje... A da naravno da vam je smjesno kad nemate ni dana tezge! Nije bitno o kojoj se vrsti muzike radi ,a sto se tice pismenosti... Majmune vjerovatno te jebe kompleks manje vrijednosti pa neznas kako bi drugacije!!!

Critical
PedoBear

Post by Critical » 24 Apr 2008, 00:26

ZGoran wrote:Gledajte ljudi vi ste ocito pogrijesili forum ,ako vec toliko nevolite muzicare koji sviraju narodnjake, onda vam nije mjesto ovdje... A da naravno da vam je smjesno kad nemate ni dana tezge! Nije bitno o kojoj se vrsti muzike radi ,a sto se tice pismenosti... Majmune vjerovatno te jebe kompleks manje vrijednosti pa neznas kako bi drugacije!!!
Moje pravo je da ne volim (pise se odvojeno,hahah,cisto da znas) ......
Ti ne poznajes nikoga ovde ,samim tim ne znas ni da li neko ima iskustva u sviranju pred publikom (btw, to se kod nas muzicara zove svirka,nastup itd. ,tezge su ti na pijaci), isto tako posto ne poznajes nikoga NEMAS pravo da bilo koga vredjas , ako ne znas da pises gramaticki ispravno nemoj da se ljutis ,naucices ,niko se nije naucen rodio :D

Smanji dozivljaj sa vredjanjem!

Charlie

Post by Charlie » 24 Apr 2008, 00:28

ZGoran wrote:Gledajte ljudi vi ste ocito pogrijesili forum ,ako vec toliko nevolite muzicare koji sviraju narodnjake, onda vam nije mjesto ovdje... A da naravno da vam je smjesno kad nemate ni dana tezge! Nije bitno o kojoj se vrsti muzike radi ,a sto se tice pismenosti... Majmune vjerovatno te jebe kompleks manje vrijednosti pa neznas kako bi drugacije!!!
Ne treba da vrijedjamo jedni druge zbog toga,ali slažem se sa tobom ZGorane da ovi pljuvači narodnjaka imaju slobodne skoro sve subote do oktobra :D :D :D a o srijedama da ne govorim :D :D :D

Pitanje za Critcal,koliko imas svirki mjesecno,i sta sviras,instrument i muziku mislim...?

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 24 Apr 2008, 00:37

Vidim ja da ce ovde da padne
kljuc-katanac
ko pisne M......c

Stvarno.... nemojmo da se vredjamo..... jedni druge. OK je da neko ne podnosi ili ne voli neku muziku... ali licni napadi nisu bas preporucljivi...

Niko nije pogresio forum ovo je MUZICKI forum... i sve se do sada odvijalo u okvirima pristojnog.... ajde nastavimo tako i dalje....

Razumete sta hocu da kazem...!!!!

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 24 Apr 2008, 00:38

Critical wrote:
Moje pravo je da ne volim (pise se odvojeno,hahah,cisto da znas) ......
Ti ne poznajes nikoga ovde ,samim tim ne znas ni da li neko ima iskustva u sviranju pred publikom (btw, to se kod nas muzicara zove svirka,nastup itd. ,tezge su ti na pijaci), isto tako posto ne poznajes nikoga NEMAS pravo da bilo koga vredjas , ako ne znas da pises gramaticki ispravno nemoj da se ljutis ,naucices ,niko se nije naucen rodio :D

Smanji dozivljaj sa vredjanjem!
MADA FAKIN PWD!!! :lol: :lol: :lol:

A vi, manite se tih prica,drug Critical bi mogao casove da daje kome god hoce.... 8)

Critical
PedoBear

Post by Critical » 24 Apr 2008, 00:47

Evo da ti odgovorim :D

Sada nemam nijednu svirku mesecno a kamoli nedeljno, preselio sam se u Bec i jos se uhodavam :D

Koliko sam imao , svaki petak ,ponekad i vezano petak subota zavisi gde se svira , tu naravno ne racunam poneki "festival" moto skup i ostalo :D
Muzika koju sviram je uglavnom Metal /Rock ,sviram gitaru ,jos nesto ...........

Narodnjake nikad u zivotu nisam svirao niti me ta svirka zanima ,pogotovo sa tim izuzetno teskim solo deonicama :D :D :D :D gde jedino sto vi nardonjaca naglasavate je triller kao da je to nesto najteze na svetu blabla

A ako ste mislili sad da se navlacim sa svirkama i iskustvom, daleko bilo da cu sa nekim narodnjakom da se navlacim oko toga ,svadbe ispracaji i ta ludila ,pa tu bi proslo i da sviras pesmu iz D (rastimovan ) dok bend svira iz E a da niko ne primeti ,tako da vam taj argument pada u vodu :D

I sta ste zaglavili za te "tezge" (ko da prodajete paradajiz ,tezge pa tezge) ,sta ce to da pokaze_??? da mozete da svirate gore - dole ( ovde se misli na ritam )....

Charlie ti si okej i normalno pises ,moze sa tobom da se razgovara , a da trpim budale koju pocinju sa vredjanjem posle dva posta NEMAM NAMERU!

Eto ti sad vidi kakvo misljenje treba da imam o narodnjacima ,pola ih je nekulturno i nepismeno ......

Edit : Deki ne vredjamo mi jedni druge ,pojavio se lik koji je poceo da vredja ,do sada je sve bilo okej ..... i sad kako je On poceo da sere treba da padne katanac ,sto da padne katanac zbog jedne neobrazovane budale koja ne zna sta prica
Verujem da ova diskusija moze da se vodi normalno ,a vi? (i dokle god neko bude vredjao dobijace istom merom)

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 24 Apr 2008, 00:51

Ja se ne bih tako izrazavao, ako ne bih znao kome se obracam da sam na tvom mestu, a veruj mi da nemam kompleks bilo kakve vrednosti, uostalom o tome znam vise od tebe u svakom slucaju, cisto zbog svoje profesije. Da si malo bolje proucio moje postove, shvatio bi da je nemam apsolutno nista protiv muzicara koji sviraju narodnu muziku, ali imam itekako protiv nepismenih, nekulturnih i nevaspitanih (u svakom smislu). Mislim da nije tesko biti kulturan, iako si u manjini, u tvom slucaju si samo potvrdio stereotip koji ovde vlada o Vama, tj. muzicarima narodne muzike. A moderatori bi mogli da izvade warn karton, bilo je s ledja, sa 2 noge:)

Critical
PedoBear

Post by Critical » 24 Apr 2008, 00:56

A moderatori bi mogli da izvade warn karton, bilo je s ledja, sa 2 noge:)
Hahahhahahhahah, cekaj jos malo da vidim sta ce biti do kraja ,hahahhahahah

Charlie

Post by Charlie » 24 Apr 2008, 01:23

Critical wrote:Evo da ti odgovorim :D

Sada nemam nijednu svirku mesecno a kamoli nedeljno, preselio sam se u Bec i jos se uhodavam :D

Koliko sam imao , svaki petak ,ponekad i vezano petak subota zavisi gde se svira , tu naravno ne racunam poneki "festival" moto skup i ostalo :D
Muzika koju sviram je uglavnom Metal /Rock ,sviram gitaru ,jos nesto ...........

Narodnjake nikad u zivotu nisam svirao niti me ta svirka zanima ,pogotovo sa tim izuzetno teskim solo deonicama :D :D :D :D gde jedino sto vi nardonjaca naglasavate je triller kao da je to nesto najteze na svetu blabla

A ako ste mislili sad da se navlacim sa svirkama i iskustvom, daleko bilo da cu sa nekim narodnjakom da se navlacim oko toga ,svadbe ispracaji i ta ludila ,pa tu bi proslo i da sviras pesmu iz D (rastimovan ) dok bend svira iz E a da niko ne primeti ,tako da vam taj argument pada u vodu :D

I sta ste zaglavili za te "tezge" (ko da prodajete paradajiz ,tezge pa tezge) ,sta ce to da pokaze_??? da mozete da svirate gore - dole ( ovde se misli na ritam )....

Charlie ti si okej i normalno pises ,moze sa tobom da se razgovara , a da trpim budale koju pocinju sa vredjanjem posle dva posta NEMAM NAMERU!

Eto ti sad vidi kakvo misljenje treba da imam o narodnjacima ,pola ih je nekulturno i nepismeno ......

Edit : Deki ne vredjamo mi jedni druge ,pojavio se lik koji je poceo da vredja ,do sada je sve bilo okej ..... i sad kako je On poceo da sere treba da padne katanac ,sto da padne katanac zbog jedne neobrazovane budale koja ne zna sta prica
Verujem da ova diskusija moze da se vodi normalno ,a vi? (i dokle god neko bude vredjao dobijace istom merom)
Da ne ispadne da se hvalim,nego razumijem šta momak hoće reći a ja želim da mu približim neke stvari,da nisu svi isti,nego da ima i u svijetu narodnjaka neko s'kim može da se priča normalno.
Ljudi koji me poznaju znaju šta radim,moj bend i ja već godinama,tako da se mogu izdvojiti iz tog "svijeta" o kojem ti pričaš,raštimovani d ili e itd,tezge,pijaca....i mene to ponekad nervira,slažem se i da ima dosta toga što bi se trebalo okarakterisati kao šund,tekstovi...ludilo,ali ne treba stvarno niko osudjivati ljude koji kvalitetno sviraju i zvuče dobro,moj bend ima u repertoaru većinu ex yu pop i rock hitova,što je složićemo se svi,za sve generacije,i mogu ti reći da zvuči fenomenalno i šta više,mi uživamo u toj svirci,ali dogadja se,nažalost,i ono što se tebi dogodilo sa veselim ujkom..."daj nešto ćiril'com" :D ,ja npr,ne mogu da smislim muziku tipa "Jandrino jato","Sinovi manjače"....xyz.ima ih milion,ali slažem se sa tobom da ima mnogo ovih "pijačara""tezgaroša",ali vjeruj mi da ima dobrih ekipa i muzičara koji sviraju narodnjake i to je nešto drugo nego proizvoditi i objavljivati šund,ili ići "tezgariti" za bakšiš.I još jedna stvar što se mene tiče,uopšte kući ne slušam narodnjake.
Last edited by Charlie on 24 Apr 2008, 01:36, edited 1 time in total.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 24 Apr 2008, 01:34

Upravo tako,slazem se ja sa tobom (kao sto sam i napomenuo gore ima dobrih narodnjaka) ali ti sad ne bih ni morao da se "branis" ovde da nema ovih drugih kao doticni koji je poceo sa vredjanjem ........

A kao sto i sam znas punooo je vise takvih koji vredjaju i pljuju nego onih normalnih .

evo ponovicu se opet :D

Post Reply