Džej Ramadanovski
Moderator: Trooper
Re: Dzej Ramadanovski
ma ljudi ba dzej je kraaalj ima drama pjesmee a romi i jesu narod rodjen za muziku djaba sve..
Hmmmm......da...
rodjen je za muziku..........popularan jeste, i svaka njemu cast sto se izvukao ( realno, koliko znate poznatih domacih pevaca koji su romi?? ).......ali rodjen za tu muziku.......kao sto rekoh, hmmmmm....da, jeste..

Void wrote:Hmmmm......da...rodjen je za muziku..........popularan jeste, i svaka njemu cast sto se izvukao ( realno, koliko znate poznatih domacih pevaca koji su romi?? ).......ali rodjen za tu muziku.......kao sto rekoh, hmmmmm....da, jeste..
![]()
svaka mu cast sto se izvukao? ma lol pojma ti nemas
Pa izvukao se, on nema ni kevu ni caleta, a koliko znas takvih ljudi ( a pritom da su romi ) koji su napravili takvu karijeru kao on....kladim se da ne znas mnogo, vecina njih prose na ulici i nisu u osnovnu ni krenuli, a kamoli da su je zavrsili.....prema tome cuti, nemas pojma ni na sta sam mislio.....
Void wrote:Pa izvukao se, on nema ni kevu ni caleta, a koliko znas takvih ljudi ( a pritom da su romi ) koji su napravili takvu karijeru kao on....kladim se da ne znas mnogo, vecina njih prose na ulici i nisu u osnovnu ni krenuli, a kamoli da su je zavrsili.....prema tome cuti, nemas pojma ni na sta sam mislio.....
ajde idi lezi spavat i ne seri puno
Nemoj ponovo da psujes, bezze ce te banovati, vec imas jedno upozorenje......
Sve sto sam naveo u svom prethodnom postu je istina, a ti mozes a i ne moras da se slazes sa mnom.....niko te ne tera na nista....nemam nameru da se svadjam i mislim da svako ima pravo na svoje misljenje, ako se ne slazes sa mnom, to je meni OK, a ne razumem zasto ti glumis neko ludilo i vredjas ljude koji se ne slazu sa tobom....??
Sledeci put pazi na recnik, neko ce da prijavi tvoj post i banovace te, siguran sam da to ne zelis.......I malo vise tolerancije ubuduce nebi skodilo....
Sve sto sam naveo u svom prethodnom postu je istina, a ti mozes a i ne moras da se slazes sa mnom.....niko te ne tera na nista....nemam nameru da se svadjam i mislim da svako ima pravo na svoje misljenje, ako se ne slazes sa mnom, to je meni OK, a ne razumem zasto ti glumis neko ludilo i vredjas ljude koji se ne slazu sa tobom....??
Sledeci put pazi na recnik, neko ce da prijavi tvoj post i banovace te, siguran sam da to ne zelis.......I malo vise tolerancije ubuduce nebi skodilo....
Da samo kazem da me STAFF ne banuje zbog ovoga 
Ahem....
dakle....
Dzej Sux

Ahem....
dakle....
Dzej Sux

joj boze...
Molim? hahahahahahaahahahah
Btw,necemo te banovati
Btw,necemo te banovati

Pa do'ro... to samo meni 
Inache... DzeY SuX

Inache... DzeY SuX

Au je svi neki potkovani ovde...
Jel zna neko, da mi potvrdi informaciju;
da li je Lee Man svirao u Dzejovom pratecem bendu?
Ima ona prica - Lee Man prvo radio neke zajebancije od muzike, pa radio narodnjake, pa opet one zajebancije (zemljotres, urnebes...), zapalio za London, vratio se i snimio cd "Limanija".
Za one koje neznaju, nije vishe celav+percin i ne radi dens, sad je pustio kosicu (zapravno gornji deo lobanje mu je celav, pa stalno nosi maramu) i vodi sa sobom rock band, moja 2 druga svirali gitare u LeeMan Bandu.
Jel zna neko, da mi potvrdi informaciju;
da li je Lee Man svirao u Dzejovom pratecem bendu?
Ima ona prica - Lee Man prvo radio neke zajebancije od muzike, pa radio narodnjake, pa opet one zajebancije (zemljotres, urnebes...), zapalio za London, vratio se i snimio cd "Limanija".
Za one koje neznaju, nije vishe celav+percin i ne radi dens, sad je pustio kosicu (zapravno gornji deo lobanje mu je celav, pa stalno nosi maramu) i vodi sa sobom rock band, moja 2 druga svirali gitare u LeeMan Bandu.
TaY RaD TEbraX!FreeMan wrote:Pa do'ro... to samo meni
Inache... DzeY SuX