interesantno..reklo bi se tanji glas, čak malo feminiziran, ali ima tu neku "distorziju" što bi rekli seljaci, ume da "zareži "

Moderator: Trooper
Код мене је Тозовац зарадио један велики плус који нема никакве везе са музиком
 Наиме, када смо моја драга и ја 1999. у јесен обзнанили да очекујемо друго дете апсолутно сви познаници су нам рекли да смо неодговорни и ненормални, да је све контаминирано због бомбардовања, да је криза, да је ово, да је оно... Толико су сви мрачили да сам имао утисак да се у пролеће наредне године нико није радовао рођењу наше друге ћерке осим мене и моје драге. А родила се прелепа девојчица са изразито крупним очима и дугим, густим трепавицама, као да смо нацртали какву лепотицу желимо. Кренемо један дан када је млађа девојчица имала 3 месеца пешке до Милошевог конака у Топчидеру и убрзо пошто смо прешли железничу пругу један ауто који се кретао из супротног смера пређе на нашу страну и заустави се. Бела Лада, она коцкаста. Спушта се прозор, провирује Тозовац, ма имао сам утисак да је до појаса изашао напоље
 Наиме, када смо моја драга и ја 1999. у јесен обзнанили да очекујемо друго дете апсолутно сви познаници су нам рекли да смо неодговорни и ненормални, да је све контаминирано због бомбардовања, да је криза, да је ово, да је оно... Толико су сви мрачили да сам имао утисак да се у пролеће наредне године нико није радовао рођењу наше друге ћерке осим мене и моје драге. А родила се прелепа девојчица са изразито крупним очима и дугим, густим трепавицама, као да смо нацртали какву лепотицу желимо. Кренемо један дан када је млађа девојчица имала 3 месеца пешке до Милошевог конака у Топчидеру и убрзо пошто смо прешли железничу пругу један ауто који се кретао из супротног смера пређе на нашу страну и заустави се. Бела Лада, она коцкаста. Спушта се прозор, провирује Тозовац, ма имао сам утисак да је до појаса изашао напоље  Завирио у колица и пита: "Је л' девојка?" Ми кажемо да јесте.  Човек у тоталном одушевљењу обе руке подигне  у вис  и каже: "Нека је жива и здрава!", увуче се назад, затвори прозор и одвезе се даље. Тако смо ми нашу радост због рођења ћерке безмало само са Тозовцем поделили
 Завирио у колица и пита: "Је л' девојка?" Ми кажемо да јесте.  Човек у тоталном одушевљењу обе руке подигне  у вис  и каже: "Нека је жива и здрава!", увуче се назад, затвори прозор и одвезе се даље. Тако смо ми нашу радост због рођења ћерке безмало само са Тозовцем поделили  Што се мене тиче може Тозовац да брљави у музици, ионако не познајем његов опус, али је он мени због овога цар
 Што се мене тиче може Тозовац да брљави у музици, ионако не познајем његов опус, али је он мени због овога цар  Иначе у инат свим мрачњацима наша ћерка израсла у једну талентовану и вредну мудрицу, а приде је и даље права лепотица.
 Иначе у инат свим мрачњацима наша ћерка израсла у једну талентовану и вредну мудрицу, а приде је и даље права лепотица.

, a ovaj bre Keba na akustari da mlati , daće Bog pa će biti...
 , a ovaj bre Keba na akustari da mlati , daće Bog pa će biti... 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest