Ei-NIS
- asunderasylum
Ei-NIS
Imam Hi-Fi Ei-Nis 3-sistemske kutije sa 12'' driverom, ali su zvucnici propali od vremena, vlage.. Tacnije propala su vesanja na oba basa, dok je na jednom i centrator izdahnuo. Visokotonci su zaribali tako da... jedino valjaju skretnice i 1 srednji
Da li neko kojim slucajem zna gde mogu da se kupe ovi zvucnici? Ili da li je pametno ubaciti neke druge drivere u projekat za Ei-Nis kutiju? Zvucnici koji su mi potrebni su Ei-Nis 12'' bas sa mekanim vesanjem, visokotonac AZ-011\73\SK8 i srednji AZ 552 ili 550\72\M8 ????

Vau, pitanje je isplati li se ulaganje u njih jer je tebi praktično sve crklo.
Ti bas zvučnici su bili sasvim dobri i njih možeš da popraviš. Koliko se sećam i srednjetonci bejahu kalotni, zar ne? Pitanje je šta im fali, ako su samo pregoreli mogu da se premotaju, ako su im stradale i kalote mehaničkim putem onda teško. Nije zahvalno tek tako ugurati neke druge zvučnike jer je skretnica rađena baš za te komponente. Pozovi neki od servisa, recimo BIN u Zemunu mob. 064-113-06-38, fix: 2199-590 pa porazgovaraj, sigurno ćeš morati da ih odneseš na pregled. Mnogo sreće.
Ti bas zvučnici su bili sasvim dobri i njih možeš da popraviš. Koliko se sećam i srednjetonci bejahu kalotni, zar ne? Pitanje je šta im fali, ako su samo pregoreli mogu da se premotaju, ako su im stradale i kalote mehaničkim putem onda teško. Nije zahvalno tek tako ugurati neke druge zvučnike jer je skretnica rađena baš za te komponente. Pozovi neki od servisa, recimo BIN u Zemunu mob. 064-113-06-38, fix: 2199-590 pa porazgovaraj, sigurno ćeš morati da ih odneseš na pregled. Mnogo sreće.
- zolideathmetal
- Urednik
- asunderasylum
Jbg nema veze zoli
Fokse ona prodavnica u Zeleznickoj ne radi vec par meseci i dok su radili jedno 2 god. unazad nisu dobijali zvucnike koje su meni trebali
Jel neko imao nekog iskustva sa AudioPower-om iz NS!? Mislim da li je neko remontovao zvucnike kod njih i da li je pametno popravljati stare zvucnike? Da li bi remontom ipak dobio dobar zvucnik???

Fokse ona prodavnica u Zeleznickoj ne radi vec par meseci i dok su radili jedno 2 god. unazad nisu dobijali zvucnike koje su meni trebali

Jel neko imao nekog iskustva sa AudioPower-om iz NS!? Mislim da li je neko remontovao zvucnike kod njih i da li je pametno popravljati stare zvucnike? Da li bi remontom ipak dobio dobar zvucnik???
Audio Power ima jako dugu tradiciju i rade jako dobro. Meni su radili nekoliko puta premotavanje i zadovoljan sam. E sad... treba da znaš da remontovan zvučnik nije isto što i nov. Mislim da to i znaš i da ne moram da objašnjavam zašto. Sve u svemu ako ti je baš jako stalo do tih zvučnika, onda i uradi to ali ne očekuj mint condition.
- asunderasylum