Zvucnike koje sam ja uzeo mozete videti na slici dole. Uglavnom, imaju 60w (2x30) prave muzicke snage, bass, treble, volume kontole i ugradjeno pojacalo. A kostaju, paz'te sad - 5750 dinara. Meni je to sve zvucalo neverovatno, i dalje sam pod utiskom, koliko sam dobio za te pare

U firmi u kojoj sam ih uzeo, tvrde da ih uvek imaju na lageru, ali ono sto je bitnije, izlozeni su i mozete ih poslusati. Necu da kacim link, da ne ispadne da nekog reklamiran, ako dozvole admini onda cu

Sad da nastavim, imaju ugradjeno pojacalo, tj rade kada ih direktno ukljucite u komp/plejer/diskmen... Takodje imaju i poseban ulaz kada se kace na neki sistem sa jacim pojacalom. Takodje ja sam ukljucio i moju gitaricu direkt u zvucnike, i definitvno daju lepsi klin nego moj marsal od 10W. E oko toga ocu da postavim jedno pitanje.
Da li sviranje gitare direkt na ovakve zvucnike, steti samim zvucnicima? Ako ne, sta se desava kad se grune ispred i neka distorzija i sl? Ne znam dal je bilo price o ovome, malo sam trazio, ali nisam nasao nikakve konkretne informacije, uglavnom jedni tvrde jedno, a drugo suprotno. Ako zvucnici mogu da istrpe to bez posledica, ovo je mozda mnogo bolja kupovina od pocetnickih sobnih pojacala od 100-120e (ispravite me ako gresim). Za razliku u novcima moze da se uzme pristojna distorzija...

(klik na sliku za stranu na microlab sajtu)
Toliko od mene, pogledajte malo, mislim da ova firma stvarno zasluzuje paznju!