Ozvučenje za akustični bend (gitara, kahon, vokali)

Izrada, popravka... sve vezano za zvučnike.
Post Reply
smoothacousticband
Posts: 1
Joined: 24 May 2017, 12:00

Ozvučenje za akustični bend (gitara, kahon, vokali)

Post by smoothacousticband » 24 May 2017, 13:56

Pozdrav svima,

kao što se i može zaključiti iz naslova, zanimaju me kutije i mikseta za nastupe u uglavnom manjim pabovima (u 90% slučajeva mogu samo jednu kutiju da koristim, a 30,40,50 ljudi treba da pokrijem i u dosta situacija me nadglasaju).

Prešao sam sve topic-e u ovoj grupi i oduševio se znanjem koje poseduju pojedini članovi i na konto toga dosta drugih stvari sam skapirao koje će mi koristiti, ali ne i ovo za šta znam da ćete mi više nego pomoći :)

Evo ovako, trenutno od opreme imam
-Dynacord PowerMate 500 koja nije baš u naj naj stanju, ponekad me zezaju kanali tako što gube snagu (smanjuju se), pa kenon ulaze predjem kontakt sprejem i to radi neko vreme...
-Zvučnike 2x Omnitronic KB-215 sa nekom kineskom skretnicom sa EBay- a http://www.ebay.com/itm/Adjustable-Treb ... Swa~BYOD4Z zvuk i nije baš za pohvalu, a ni snaga :)
-Snagaš Behringer EuroPower 2500 (koristim ga zbog trimera (30-50Hz) za eliminisanje bruma na gitari
-Gitara Cort Mr730fx sa Fishman presys preampom
-Mikrofoni Senhajzer E945 i sve ostalo su kopije SM 58

Hteo bih da uzmem nešto manje polovno ili ako imate neki isplativ predlog i novo, što kompaktnije jer uglavnom sviramo kao dvojac i shodno opremi mi treba kombi maltene da sve transportujemo, a obzirom da sam skoro kupio novu gitaru i senhajzera, nemam baš trenutno novca za neke skuplje kutije i miksete, a opet kičma trpi samo tako :)

U Mitrosu su mi nudili RCF ART 310A MK3 (350E), ART 310 MK3 (300E), ali se bojim da ne bude malo snage. A recimo ako bih uzimao polovno nešto za taj novac, gledao bih da uzmem kutiju kojoj bar popravke nisu preterano skupe ili da se ne kvare lako pri normalnoj upotrebi.

Hvala vam unapred dobri ljudi!!!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest