Elem odsvirao sam solo preko Parkerove teme Blues for Alice,pa da cujete dali vredi cemu....
http://www.box.net/shared/9ldxqlu81s
Soliranje preko Parkera
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Soliranje preko Parkera
Svaka cast. Ovo je ozbiljan pos'o. Samo napred! 

- Dersu Uzala
sinisake wrote:Svaka cast. Ovo je ozbiljan pos'o. Samo napred!

Dersu Uzala wrote:sinisake wrote:Svaka cast. Ovo je ozbiljan pos'o. Samo napred!

- Dersu Uzala
Vredi, vredi. Super si savladao sve to. Sad, da budem devil's advocate, fraziranje je cool, ali tema ne ide nikuda. It's gotta go somewhere in a 2:30 min improv. Gotta go somewhere. Vrtis se u krug. Medjutim, razmisljas sviracki ispravno, egzekucija je na nivou. I zvuk. Nemoj pogresno da me shvatis (kao ovi wannabe shredderi tipa Sinisake moj druglesendra84 wrote:Elem odsvirao sam solo preko Parkerove teme Blues for Alice,pa da cujete dali vredi cemu....
http://www.box.net/shared/9ldxqlu81s

Ali uglavnom, postujem, svidja mi se, imas fakat talenta za improv. Just let yourself go

- Dersu Uzala
Sacekusa? Sedam sekundi kasnije?sinisake wrote:Dersu Uzala wrote:sinisake wrote:Svaka cast. Ovo je ozbiljan pos'o. Samo napred!
-
Ako uopste nekoga ovde toliko interesuje jazz dobro je da svi ucestvuju sa svojim komentarima i nekim njihovim vidjenjem ovih radova,jerbo to nekome ko stvarno radi na jazzu i trudi se te stvari jako dobro dodju,pa bili oni negativni ili pozitivni(najbolje da budu objektivno iskreni jer te najlakse covek prihvati)...
- Dersu Uzala
Ja kapiram licno da jazz u stvari zanima veliki krug ljudi ali kad malo ostare i propisno su prectavljeni istom. Mozda ne prija na prvo slusanje, ali tokom godina naletis na stvari koje ti se svide. Neko voli stariji tr00 momenat (predratni), neko voli posleratni. Neko voli moderan ili ti fusion. Neko voli 'duvacki' jazz vise, neko vise voli vokalni. Neko vise voli three piece jazz (klavir, kontrabas recimo i udaraljke). Neko vise voli elektricni jazz, neko gitarski. Mislim, nadje se i za Rajka kapa, to je poenta. Ja i nisam nesto kritican niti izbirljiv poslednjih godina, svasta mi prija, ali eto, pitao si sta mislimo o tvome radu i delu.
Keep it up.

Keep it up.