Carli, prvo ti moram reci da sam zgrozen nacinom na koji ti percipiras muziku. Zaista, nesto sto ne ocekujem ni od svoje 12ogodisnje sestre (koja ovih dana slusa ISKLJUCIVO marilyn mansona, samo 3 meseca nakon sto je prestala da slusa rihannu). Tvoj stav uopste ne dolikuje cak ni najokorelijem rhcp fanboy-u. Veruj mi, bio sam jedan (sto se jasno vidi po mom nicku i ovoj stranici http://www.allexperts.com/ep/572-88571/ ... vkovic.htm ) ali sam sve to prerastao kada sam bio 8 godina mladji od tebe sada. Zaista, vrlo porazavajuci pogled na muziku imas

Sto se obrade tice, u svakom segmentu se slazem sa Funkomatom, cak bih dodao da se meni verovatno manje i svidja tvoje sviranje nego njemu. Vrlo neubedljivo sve to deluje, iako si pocetnik (kolko rece, 2god?). Ne, ne pokusavam da te izvredjam ili ispljujem, nemam nameru da te sputavam u tvom muzickom razvijanju, naprotiv, svi mi ovde te podrzavamu u njemu - otud toliko i kritika. Tvoje je da li ces ih prihvatiti zrelo i sa razumevanjem ili se naduriti.
Razmisli malo, ko ce ti vise pomoci u daljem napredovanju, mi koji te kritikujemo i u kazujemo na greske ili devojcica koja ce ti reci "savrseno!!!!" cak i kada ispustis gitaru i polomis palac na nozi?
Ponavaljam, sve sto je napisano u ovoj temi (pa cak i Funkomatov i moj post, verovao ili ne!) je napisano dobronamerno sa ciljem da se ti poboljsas kao muzicar. Ne napadaj nas zbog dobre namere, nismo zasluzili.