Moj omiljeni bubnjar, u pesmi "Stop Whining", sa prvog albuma Lagwagon-a - Derrick Plourde, prosto je "satro" bubnjeve u ovoj pesmi, tako da sam ja pokušao to da emuliram. Aj
  Moj omiljeni bubnjar, u pesmi "Stop Whining", sa prvog albuma Lagwagon-a - Derrick Plourde, prosto je "satro" bubnjeve u ovoj pesmi, tako da sam ja pokušao to da emuliram. Aj   pa kažite šta mislite.
  pa kažite šta mislite.Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
 Moj omiljeni bubnjar, u pesmi "Stop Whining", sa prvog albuma Lagwagon-a - Derrick Plourde, prosto je "satro" bubnjeve u ovoj pesmi, tako da sam ja pokušao to da emuliram. Aj
  Moj omiljeni bubnjar, u pesmi "Stop Whining", sa prvog albuma Lagwagon-a - Derrick Plourde, prosto je "satro" bubnjeve u ovoj pesmi, tako da sam ja pokušao to da emuliram. Aj   pa kažite šta mislite.
  pa kažite šta mislite. Jel ja to lose vidim ili ne koristis duplu bas?
 Jel ja to lose vidim ili ne koristis duplu bas?   

Pa jes', ono, bilo je i toga, mada više samo delujem da sam cool i da bih mogao do sutra tako, ali kada stignem kući posle 4 sata džemanja sa vama, momci, uspem samo da se istuširam i sednem (ili legnem), a pre toga se ožderem sa mister SSMC-om u Duff-u.Cortex wrote:PLAY WITH MEEE BIJAAAAAAAAAAAAATCHHH!!!!!
Derrick mozhe tako 4 sata MF jam-a i jedva se malo oznoji. Nije bitno kolka t je podlaktica vec kakvu tehniku imash jelte...

Masivni rispekt za ovoDerrick wrote:Ne koristim duplu bas pedalu, samo singl.

Derrick wrote:Što se umaranja tiče, pa i ne umorim se toliko od jedne. Verovatno bih se ozbiljno preznojio kada bih morao da odsviram, jednu za drugom, desetak pesama u ovakvom tempu.

за лагвагон и
  за лагвагон и   за обраду. свака ти дала
  за обраду. свака ти дала  

Ajd' bre kad bideš imao vremena pa d' skoknemo na filovano belo i eventualnoDerrick wrote:...a pre toga se ožderem sa mister SSMC-om u Duff-u.

sl0e wrote:Niste lokalpatriJote, kakav daf, kakvi bakraci, vajat bre
Derrik-ce, sjajno sviranije kao i uvek. Mogao bi stvarno pasti dzem, nakon sto obrnes DE3 recimo
 Nismo 100 godina zadzemali, red bi bio
  Nismo 100 godina zadzemali, red bi bio  

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest