Gde je sad jedan facepalm smajli pa da samo stavim njega i to je to...
Procitah tekst a i ove cetiri strane. Zasto mi se cini da je pisac teksta malo previse ozlojedjen svetom oko sebe.
Reci mi gde ti konkretno živiš, na kojoj planeti, da nikada nisi naleteo na tekst koji je kritički osvrt na nešto, pa to predstavlja za tebe izraz ozlojeđenosti autora? Kako tačno izgledaju neozlojeđeni tekstovi, to su oni što isključivo hvale?
Dakle, u pravu si, ništa ne treba da se kritikuje, ne treba da se ukaže na bilo šta što nije u redu. Ovde je sve super, svi smo lepi, veseli, imamo para, muzička scena cveta, uopšte divno je. Jel sad ok?
A za Miki Miki veliki ti ne stoji tvrdnja nikako. Pesma kao sto neko rece je u to vreme mogla da stane na noge bilo kojoj tog zanra.
Ti stani na noge, ako sediš ili ležiš, a ja ću na crtu. Pažljivo prati grand produkciju, tu ima dosta toga što može da stane na noge ne samo Tarkanu, nego i kompletnoj MTV produkciji. Možda će neka od pevaljki da ode u inostranstvo uskoro, tamo čuje za metal, istetovira se, nauči loše da svira gitaru i onda se vrati ovde da se bori za prave vrednosti, jedva čekam da se to dogodi.
O tom tekstu je pričano svojevremeno i ovde na forumu. Ne znam samo kako treba ubiti gospodina Smiljanića, to je pitanje, da li bi ga na primer trebalo izbosti penkalom ili izudarati tastaturom do smrti.
Ne znaš šta će Van Gog tu zato što je to mlad bend, nove snage, ili šta?