http://www.youtube.com/watch?v=ALbLM6ZkrnI
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Ma gdeeee, mora jos bejsa, funk je to!dweezil wrote:samo za nijansu mi se cini da je bas predozirao, malo samo da iskulira fraze, ono te pauze kad utihne, onda sve ima jaci impact na sound i djuskanje
Ne kontam, pocevsi od toga kako nesto moze zvucati "JelenTopTenovski", a onda zasto je to u sustini (tvojoj, necijoj) uglavnom u losem kontekstu.doyle777 wrote:Hah, e ovo mi je totalno kul, zvuči pomalo JelenTopTenovski, ali ovaj put ne u negativnom kontekstu (ni ja nisam znao da je ovo moguće). Stvarno je dobra stvar za žurke.![]()
Kada bi se nekako snašao za dobar spot ovo bi ti se vrtelo na Jelen Top 10, a odatle možeš i na MTV Adria.
Jelen Top 10 fura poprilično slične bendove, toliko slične da često imam trip kada čujem neku pesmu i pomislim: "Ovo neko sranje sa TopTena."Funkd wrote:Ne kontam, pocevsi od toga kako nesto moze zvucati "JelenTopTenovski", a onda zasto je to u sustini (tvojoj, necijoj) uglavnom u losem kontekstu.
A odakle mozes na MTV Adria? Mislis da to ima neki uredjeni tok?
Toliko sam pukao da nisam ni izvalio ovo pitanje...Funkd wrote:A odakle mozes na MTV Adria? Mislis da to ima neki uredjeni tok?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest