Ako neko voli nesto slicno...

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
vlada77

Ako neko voli nesto slicno...

Post by vlada77 » 02 Mar 2012, 19:27

dweezil

Re: Ako neko voli nesto slicno...

Post by dweezil » 02 Mar 2012, 19:55

eee cool je ovo, cool :bambi: samo za nijansu mi se cini da je bas predozirao, malo samo da iskulira fraze, ono te pauze kad utihne, onda sve ima jaci impact na sound i djuskanje :)

doyle777

Post by doyle777 » 02 Mar 2012, 23:28

Hah, e ovo mi je totalno kul, zvuči pomalo JelenTopTenovski, ali ovaj put ne u negativnom kontekstu (ni ja nisam znao da je ovo moguće). Stvarno je dobra stvar za žurke. :)
Kada bi se nekako snašao za dobar spot ovo bi ti se vrtelo na Jelen Top 10, a odatle možeš i na MTV Adria.

16 - 61

Post by 16 - 61 » 03 Mar 2012, 02:00

Meni ovo super, ima da skinem i prvom prilikom pustam pred drustvom.

Glas mi nikako ne lezi uhu, ne na pesmu nego na moje uho ne lezi, da ne bude zabune.

SonicX

Post by SonicX » 03 Mar 2012, 12:55

Evo odgovora na neki od tvojih prethodnih topica. ovakva pesma ima vecu prodju u Srbiji nego ona koju si postavio pre. :ziveli:
P.S> ili to nisi bio ti... :lol:

vlada77

Post by vlada77 » 03 Mar 2012, 13:03

jesam, ja sam :lol: tnx :ziveli:

Funkd

Post by Funkd » 03 Mar 2012, 14:33

dweezil wrote:samo za nijansu mi se cini da je bas predozirao, malo samo da iskulira fraze, ono te pauze kad utihne, onda sve ima jaci impact na sound i djuskanje :)
Ma gdeeee, mora jos bejsa, funk je to! :)
doyle777 wrote:Hah, e ovo mi je totalno kul, zvuči pomalo JelenTopTenovski, ali ovaj put ne u negativnom kontekstu (ni ja nisam znao da je ovo moguće). Stvarno je dobra stvar za žurke. :)
Kada bi se nekako snašao za dobar spot ovo bi ti se vrtelo na Jelen Top 10, a odatle možeš i na MTV Adria.
Ne kontam, pocevsi od toga kako nesto moze zvucati "JelenTopTenovski", a onda zasto je to u sustini (tvojoj, necijoj) uglavnom u losem kontekstu.
A odakle mozes na MTV Adria? Mislis da to ima neki uredjeni tok?

Sto se tice same pesme. Vokal je najveca zamerka. Ne znam jesi li ti pevao ovo, ali meni suvise vuce na 90-te (ove nase, gadne), cak sta vise rekao bih da me podseca na Ivana Gavrilovica :O.o: ovime nikako ne zelim da te uvredim, vec ti samo kazem kako meni zvuci.
Ja bih ostavio samo Rhodes tokom cele pesme, znaci i u refrenu. Gitara u refrenu mi nikako ne stoji, mnogo bi vise dinamike dalo da cepa neke 16-tine - a dinamika je ono sto mi fali. Nekako mi se cini da lutas izmedju 2-3 stila, sto nekad moze biti zanimljivo, ali mi se ovaj put nije svidelo. Celokupan utisak je kao da ide nesto od Dvornika, a onda se u refrenu nadjes u nekom pop hitu iz osamdesetih.

Inace, jako mi je drago sto neko na forumu radi ovako nesto. Samo ti nastavi, ja cu da pratim.. :ziveli:

doyle777

Post by doyle777 » 03 Mar 2012, 23:51

Funkd wrote:Ne kontam, pocevsi od toga kako nesto moze zvucati "JelenTopTenovski", a onda zasto je to u sustini (tvojoj, necijoj) uglavnom u losem kontekstu.
A odakle mozes na MTV Adria? Mislis da to ima neki uredjeni tok?
Jelen Top 10 fura poprilično slične bendove, toliko slične da često imam trip kada čujem neku pesmu i pomislim: "Ovo neko sranje sa TopTena."
Npr:
[youtube]3IPyEcS-wB4&feature=related[/youtube]

S druge strane postoji nekoliko kvalitetnih bendova koji se, ne baš tako često, puštaju na istom mestu, npr:

Ova pesma me podsetila na ovu pesmu:

Čini mi se da ima sličnih efekata na vokalu, ***** li ga.

Verovatno ništa ne razumeš, ali nije mi mozak u stanju da filozofira. :ziveli:

doyle777

Post by doyle777 » 04 Mar 2012, 00:42

Funkd wrote:A odakle mozes na MTV Adria? Mislis da to ima neki uredjeni tok?
Toliko sam pukao da nisam ni izvalio ovo pitanje...
Nemam pojma, čini mi se da je JT10 "iznedrio" dosta bendova koji su se kasnije pojavili na pomenutoj televiziji. :?

Post Reply