Consecration
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Consecration
i oćel biti nekih sendviča?
лековити албум хехехеDuane wrote:ova muzika leči... leči duh i oporavlja telo..... sad je rajska muzika, trebali ste album nazvati rajčica
@Данило: Немој да схватиш мој претходни пост (мислим и да ниси, ал нема везе) као дисмисовање онога што сте кренули да радите после .авија. Изузетно поштивам фазон и супер ми лежи, ал ето тада у датом тренутку ми је више легао .ави него што ми је у овом датом тренутку лекао зиметх. No pun intended

- rock action
hahah duane treba da pises recenzije za albume majke mi.
ma opusteno, no hard feelings, kapiram da ce uvek biti ljudi kojima se nesto svidja vise od neceg drugog i tako je i najbolje
jos uvek imamo neke ljude koji pesme sa aux-a najvise gotive, jedan momak u mostaru nas je molio da sviramo shelter me iako tu pesmu ne sviramo 8 godina fazon haha.
nismo mi u fazonu da stalno menjamo trip, koliko nam je zanimljivo da isprobavamo nove stvari. npr. lupam, wall of sound smo napravili na .aviju, pa nam je sada zanimljivije da guramo dinamiku u drugu stranu malo. bas dosta ljudi fenomenalno reaguje na praskozorje, a takvu pesmu jednostavno nismo imali na aviju (a bilo je nesto slicno na aux-u mozda). da je recimo pesma cimet smiksana i spakovana kao produkcija na .aviju, zvucala bi sigurno malo krsevito, jer je na aviju limiter bio onako fino zakucan skoro sve vreme, a sad smo morali vise da se igramo sa dinamikom pesama i mikseva - zato je i plotkinov posao na cimetu veci.
edit: inace upravo se vracam iz poste, poslao sam prve primerke diskova i zena na salteru mi kaze super vam je fora, ja obozavam cimet, i njusi svaki disk pre nego sto ga spakuje
ma opusteno, no hard feelings, kapiram da ce uvek biti ljudi kojima se nesto svidja vise od neceg drugog i tako je i najbolje

nismo mi u fazonu da stalno menjamo trip, koliko nam je zanimljivo da isprobavamo nove stvari. npr. lupam, wall of sound smo napravili na .aviju, pa nam je sada zanimljivije da guramo dinamiku u drugu stranu malo. bas dosta ljudi fenomenalno reaguje na praskozorje, a takvu pesmu jednostavno nismo imali na aviju (a bilo je nesto slicno na aux-u mozda). da je recimo pesma cimet smiksana i spakovana kao produkcija na .aviju, zvucala bi sigurno malo krsevito, jer je na aviju limiter bio onako fino zakucan skoro sve vreme, a sad smo morali vise da se igramo sa dinamikom pesama i mikseva - zato je i plotkinov posao na cimetu veci.
edit: inace upravo se vracam iz poste, poslao sam prve primerke diskova i zena na salteru mi kaze super vam je fora, ja obozavam cimet, i njusi svaki disk pre nego sto ga spakuje

- rock action
bice diskova na svirci, iz ove prve ture nam je jos malo komada ostalo, ali ako sve bude okej stize nam nova tura diskova na svirku u petak 

Jel se zna kojim redosledom se svira, i kad je okvirni plan za pocetak? 

- rock action
Raspored nastupa:
Temple Of The Smoke - 20:45
Afformance - 21:45
Consecration - 22:45
Ulaz od 20h
u bozidarcu sve svirke moraju da se zavrse do ponoci tako da nece kasniti. vidimo se!
Temple Of The Smoke - 20:45
Afformance - 21:45
Consecration - 22:45
Ulaz od 20h
u bozidarcu sve svirke moraju da se zavrse do ponoci tako da nece kasniti. vidimo se!
rock action wrote: koji trenutno miksa Aaron Harris iz ISIS u svom studiju Vista u Los Anđelesu.

sve sto bih rekao bilo bi suvisno. hvala sto postojite.. da imam neku jaku firmu sponzorisao bih vas maksimalno

a da se napravi supergrupa consecration + temple of the smoke i da se zove contemplation?
е моја ти, ниси ти још толики фен да знаш да имају лајв албум са заједничког прформанса...
Ne kradi ideje!Cicmila!! wrote:a da se napravi supergrupa consecration + temple of the smoke i da se zove contemplation?

E sad, sto se same svirke tice, pisacu u ovoj temi, ipak je vasa svirka bila

Redom:
1) Temple - glavna zamerka je nedostatak video bima i visak svetla

u poredjenju sa svirkom iz Doma Omladine, koja je bila pre izbacivanja drugog albuma, (davno bese, ne secam se vise ni kad tacno) prosto se tamo osetila ta "intimnija" atmosfera. Naravno, sve to pada u vodu kada se samo cuju mili zvuci koji izlaze iz instrumenata

2) Grci su sasvim solidni bili, jedino sto je bilo (meni makar) bezveze, sto skoro da ni nemaju pauze izmedju pesama, slican trip oko svake, pa mi je delovalo kao da su imali vecu minutazu od druga dva benda

3) Konsi - ovo je bio prvi put da vas slusam uzivo kao trio, i prosto sam bio oduvan "punocom" zvuka, jednostavno nista nije nedostajalo, bas je zvucalo kao da vas je minimum 5 u bendu. Opet, jedina zamerka je kratka setlista, sto potpuno razumem da nije do vas.
Sve u svemu, lepo bi bilo organizovati zajednicku svirku ova dva benda opet, sa dzemom na kraju od minimum sat ipo

lol ja se sećam da sam na konsima bio na podu i da je bila neka mnogo dobra muzika...
temple i grke nisam uhvatio jer sam nešto opasno okasnio...
temple i grke nisam uhvatio jer sam nešto opasno okasnio...
znam da imaju. poenta je da oforme grupu i da se zove contemplationStalker wrote:е моја ти, ниси ти још толики фен да знаш да имају лајв албум са заједничког прформанса...

i nikakav sam fen, jer ni ne volim konse sem dve pesme
with that in mind, i dalje odem na svirku. i dalje mi bilo super

htela sam juce cd da kupim, medjutim kad sam cula ono vaginalno osecam te osecam se odlucila sam da ipak prvo preslusam gajbi pre nego sto kupim.
ali sve u svemu super svirka, ja cu nastaviti da idem i da vas ne slusam gajbi

еее.. можда не буде цдова када се одлучиш да хоћеш да пазариш
vaginalno se zajebala,, oću reći marginalno...
ne to nema smisla idalje
poenta je pomenuti reč vaginalno...
dobar lebac sunce mu jebeš, vaginalno...
ne to nema smisla idalje
poenta je pomenuti reč vaginalno...
dobar lebac sunce mu jebeš, vaginalno...