Consecration

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Cicmila!!
Pripadnik lepseg pola

Re: Consecration

Post by Cicmila!! » 30 Mar 2013, 12:28

Stalker wrote:еее.. можда не буде цдова када се одлучиш да хоћеш да пазариш
ebiga, nije mi neki zivotno bitan bend pa da patim toliko (i jos ima cimet u sebi fuuuuj)

duane: da radimo neke review-ove zajedno, a? :mrgreen:

Nedalm
Urednik

Post by Nedalm » 30 Mar 2013, 12:40

Evo mojih utisaka:
1. Temple otprasio posteno
2. Grci - udavili su me (ne volim taj tip post rocka, zvuci mi nekako nabacano)
3. Consecration - razvalili
Generalno, isplatilo se dolaziti iz NS-a i cekati voz do 4 ujutru :D
Bilo bi bolje da su temple i consi svirali duze, al sta da se radi.
Prvi put sam u Bozidarcu, i strava je mjesto, ako se izuzme malo stroziji security i "toceno" pivo

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 30 Mar 2013, 12:43

da vežbamo za film a lol

uljete post ispred

Cicmila!!
Pripadnik lepseg pola

Post by Cicmila!! » 02 Apr 2013, 10:56

a evo sad kad sam preslusala album mota mi se pitanje po glavi: da li je ovaj album vas komentar na muzicki biznis u srbiji? ili sam ja tu izvukla neke zakljucke gde ih ni nema

rock action

Post by rock action » 03 Apr 2013, 01:00

aron nas je spomenuo na svom sajtu - http://aaronharris-audio.com/2013/04/01 ... io-update/

hvala za komentare za cert u bozidarcu - organizacija i promocija koncerta je bila najbolja od svih u beogradu koju sam doziveo za ovih 13 godina koliko postoji bend. bilo je par propusta (malo smo kasnili jer su grci dosli u 9 umesto u 5), ali sve ukupno sigurno najuspesniji beogradski koncert do sad - oko 350 posetilaca.

@ Cicmila!! - komentar u kom smislu?

sto se diskova tice, ostalo ih je jos 40-ak, danas sam poslao par komada u ameriku, svajcarsku i jedan u japan ^^

rock action

Post by rock action » 03 Apr 2013, 01:06

rock action

Post by rock action » 03 Apr 2013, 18:08

U vremenu u kome nikad nije bilo teže baviti se muzikom a pritom zaobići sve do sada odsvirane rifove i otpevane stihove, beogradska grupa Consecration, prvim delom predstojeće albumske trilogije, „Cimet“, kako imenom tako i sadržajem albuma, pokazuje da je i dalje moguće naći originalni izraz ako se traži na pravom mestu.

http://balkanrock.com/index.php/vesti/r ... cimet-2013

doyle777

Post by doyle777 » 03 Apr 2013, 21:27

rock action wrote:sto se diskova tice, ostalo ih je jos 40-ak, danas sam poslao par komada u ameriku, svajcarsku i jedan u japan ^^
Је л' то све што ће бити или ће касније бити још комаТа?

rock action

Post by rock action » 04 Apr 2013, 13:41

pa valjda ce biti ali nemam pojma kad. puno traje da se spakuje svaki a kamoli 50 komada... jos da ne pominjem sta smo sve preziveli da bismo dobili i ovih 100 komada :|

ako uspemo ovih 40 komada da prodamo do kraja meseca, uspecemo album sa aronom da zavrsimo tokom maja ^^

rock action

Post by rock action » 05 Apr 2013, 10:50

"Kao i prije, i na „Cimetu“ muzika je višeslojna i kompleksna. „Cimet“ traži potpunu posvećenost slušaoca i mnogostruko preslušavanje albuma kako bi se ušlo u svu njegovu srž i pore. Ja sam do pisanja ove recenzije najmanje 5 puta preslušao ovaj album i mislim da još uvijek nisam otkrio sve njegove nijanse. No u tome i jeste poenta… da neki album mnogo puta preslušate i da svaki put u njemu otkrijete nešto novo."

http://www.grmljavina.net/recenzije/consecration-cimet

rock action

Post by rock action » 05 Apr 2013, 12:13

evo ga i prvi intervju

Consecration je jedan od najmaštovitijih bendova koje ovih dana možete da sretnete. Ovih dana im je aktuelan novi, treći po redu album Cimet, koji pored neobičnog naziva sadrži i neobično pakovanje. O svemu tome, kao i o brojnim uticajima i dogodovštinama pričao nam je gitarista, pjevač i vođa benda Danilo Nikodinovski.

http://bruskin.me/index.php/intervju/58-consecration

rock action

Post by rock action » 05 Apr 2013, 19:45

evo je i prva recenzija na italijanskom:

"Questo disco pensa al singolare, si dirama in maniera personale, ma più volte strizza l'occhio a sonorità figlie degli A Perfect Circle, Tool di Maynard James Keenan ("Cimet", "Romantična Policija"), agli ultimi Alice In Chains ("Nestajanje") come anche a Melvins e Mastodon ("Barikade")"

http://christianmontagna.blogspot.it/20 ... -2013.html

Children Of Paradise

Post by Children Of Paradise » 07 Apr 2013, 16:25

bilo je odlicno sinoc u domu omladine u Kg-u... mislim na 20 min mi je od kuce, sramota da nisam bio, ali i pokajao bih se opasno! mnogo sam se lepo proveo. odlicna muzika nema sta, nekako najvise volim ove stonerske rifove i stvari. jbg zivim u zemlji u kojoj je to prava retkost, tako da je svaka prilika da se cuje vrh :) jedna stvar mi se nije svidela nesto posebno. krece kao HC neki i polako preslo u metalcore, mada mozda mi je bio samo takav trenutak, ili sam se istripovao. ostale stvari koje ste svirali su za svako postovanje i jako mi je drago sto sam vas odslusao uzivo.
i da bre, kako bez bisa jbg??? :P ko bi vas prekinuo ja da vidim :) deremo se onde i nista =)

Image

rock action

Post by rock action » 07 Apr 2013, 17:07

hej, drago mi je da ti se dopalo :ziveli:
jedini hc i metalcore koji je mogao da bude je lokalna predgrupa, black crown empire, koji su svirali jedno 30-35 minuta svoj set pre nas
receno nam je da u 1 mora da se zavrsi jbg...
docicemo verovatno na jesen ponovo, ne brini, i svirati sigurno duzi set od sat i po koliko je bilo sinoc. poslednji put smo bili u kragujevcu pre 5 godina, tako da nema potrebe da se ceka toliko dugo za sledeci put, a da ima publike - ima, videli smo i sinoc.

Children Of Paradise

Post by Children Of Paradise » 07 Apr 2013, 18:08

ma kakav blek kraun, to nisam ni slusao. onda mi verovatno samo nije legla, ali stvarno nije ni bitno.
sat i po covece!? nisam ni osetio, svaka cast! voziii :ziveli:

Post Reply