Na žalost ne brišu se već stoje i to dugo .....
Poznajući neke niko neće da se naljuti ako daš drugu da koristi ili on/ona tebi, zato i piše za ličnu upotrebu a da prodavanje umnožavanje, javno bla bla nije dozvoljeno....
pazi i to sa linkovima je jako čudno ako ja ne stavim link a kažem ti ima na sajtu ''blablablax'' šta je to onda ako sam dao ime, pa svako zna da ga ukuca, ovako umesto da klinkne na link ukucaće ime isti đavo......
na jednom od tih sajtova sve strane škole na izvolte a za nardonjake školu daj pare

sami članovi se učlane i pitaju ''ćao gde ima da se skidaju škole'' i to je isto ok?
presnimavanja kaseta je bilo od uvek ali prodaja istih je sasvim druga stvar....da preformulišem ako su na sajtu taj ko ga drži zarađuje nije on crveni krst pa ga je zato otvorio....
prosto nije u redu dozvoljavati takvo šta a onda pričati tobože o nekim pravima, ''svoje ne dam ali tuđe hoću'' tako ja to vidim.....
Da se razumemo nije to Robin Hud fora (ne kažem da je i to ispravno ili ne), jer je isti otimao pa davao siromašnima ovde neko otima da bi zaradio.