Jes off, ali ako je ovo harcore ja sam bicycle repair manDelayer wrote:...a ovo je hardcore

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Jes off, ali ako je ovo harcore ja sam bicycle repair manDelayer wrote:...a ovo je hardcore
hahahahahahahahhah, eto da je ono hardcore sad si mogao da mi popravis Poniku al jbgbicycle repair man
Jaoj super shto si to primetio, na tome sam bash i radio u zadnje vreme... Hvala, nadam se da cemo uskoro sesti i baciti koji JAM (pa ne bash koji)...Cortex wrote:Svejedno, svaka chast, izuzetan feel, odlichan zvuk, kontrola, nema drljanja, nema shuma, ostale zhice ne zakachinjesh, sve je na mestu. Keep on rocking in the free world!
+1sinisake wrote:Pa, dobro, cilj ti je verovatno bio da p(d)okazes da rax13 ne moze da odsvira ovo? (Ti znas zbog cega ti je to potrebno)
Verovatno ne moze (evo ne mogu ni ja, a sviram mnogo duze od raxa), a ti si vidim bas ozbiljno krenuo da skidas? (Malo je sloppy, sto bi Anglosaksonci rekli, al' dobro, ima vremena)
Eto, samo nastavi, i kad ovo dobro odsviras, bices dobar gitarista.
Upravo to cu i ja da uradim...Derrick wrote:Zapravo, ignorisao sam takve stvari, na krajnje učtiv način.Cortex wrote:Siguran sam da si ih oduvao![]()
Jel ima ovo veze sa onim Pythonovskim skechom kad su svi u gradu Supermeni a superhero je bicycle repair man?cccira wrote:Jes off, ali ako je ovo harcore ja sam bicycle repair manDelayer wrote:...a ovo je hardcore
Da, eno ti u vicevima i smesnim slikama mislim da je doktor zelenopalacni okacio jutjub linakCortex wrote:Jel ima ovo veze sa onim Pythonovskim skechom kad su svi u gradu Supermeni a superhero je bicycle repair man?cccira wrote:Jes off, ali ako je ovo harcore ja sam bicycle repair manDelayer wrote:...a ovo je hardcore
Lepo si rekao, tvrde...Delayer wrote:jbg oni jesu hardcore...bar tvrde
Hvala...luka000 wrote:mnogo ti je do jaja ovaj minor blues-prosto ne znam kojim drugim recima da kazem, usput mogu da ti sviram ritam gitaru![]()
![]()
mislim da je hteo da kaze,da samo moze da ti svira ritam gitaru,tj,nije ni blizu tebe po pitanju tehnike itd itd...Rax13 wrote:Hvala...luka000 wrote:mnogo ti je do jaja ovaj minor blues-prosto ne znam kojim drugim recima da kazem, usput mogu da ti sviram ritam gitaru![]()
![]()
![]()
Kako mislish da mi svirash ritam gitaru?
Hvala...milosr wrote:Hats off to Rax13!!!
Sad sam poslusao par snimaka i zvuci do jaja, jel sviras negde, neka grupa?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest