Rax13 - Malo mojih snimaka

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
cccira
MF veteran

Re: Rax13 - Malo mojih snimaka

Post by cccira » 24 Jan 2009, 14:32

Delayer wrote:...a ovo je hardcore
Jes off, ali ako je ovo harcore ja sam bicycle repair man :lol:

Critical
PedoBear

Post by Critical » 24 Jan 2009, 14:46

bicycle repair man
hahahahahahahahhah, eto da je ono hardcore sad si mogao da mi popravis Poniku al jbg :mrgreen: :mrgreen:

ko ne zna ,ponika je ovo http://www.capriolo.co.yu/images/caprio ... pony_b.jpg

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 24 Jan 2009, 15:14

Prvo hvala Doktoru, Derricku i Duane-u na pohvalama i lepim recima... ;)

Cortex wrote:Svejedno, svaka chast, izuzetan feel, odlichan zvuk, kontrola, nema drljanja, nema shuma, ostale zhice ne zakachinjesh, sve je na mestu. Keep on rocking in the free world! :)
Jaoj super shto si to primetio, na tome sam bash i radio u zadnje vreme... Hvala, nadam se da cemo uskoro sesti i baciti koji JAM (pa ne bash koji)... :wink:

sinisake wrote:Pa, dobro, cilj ti je verovatno bio da p(d)okazes da rax13 ne moze da odsvira ovo? (Ti znas zbog cega ti je to potrebno)

Verovatno ne moze (evo ne mogu ni ja, a sviram mnogo duze od raxa), a ti si vidim bas ozbiljno krenuo da skidas? (Malo je sloppy, sto bi Anglosaksonci rekli, al' dobro, ima vremena)

Eto, samo nastavi, i kad ovo dobro odsviras, bices dobar gitarista. :mrgreen:
+1 :)

Derrick wrote:
Cortex wrote:Siguran sam da si ih oduvao :lol:
Zapravo, ignorisao sam takve stvari, na krajnje učtiv način. :)
Upravo to cu i ja da uradim... :D

Delayer, druze... Ne smatram da mi je ispod casti ili tako neshto da skinem ovo, ali brate, mrzi me mnoooogo... :)

Toliko mi je neinteresantno i besmisleno... Brbljanje po notama bez ikagvog smisla uz uzasan ton (pogotovo ovaj cover).

Dakle, nemam nameru da ti odgovorim na "izazov" (poshto sam ovo delimicno tako i doziveo)... Pozdrav! :wink:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 24 Jan 2009, 16:35

cccira wrote:
Jel ima ovo veze sa onim Pythonovskim skechom kad su svi u gradu Supermeni a superhero je bicycle repair man? :mrgreen:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 Jan 2009, 16:39

Cortex wrote:
cccira wrote:
Jel ima ovo veze sa onim Pythonovskim skechom kad su svi u gradu Supermeni a superhero je bicycle repair man? :mrgreen:
Da, eno ti u vicevima i smesnim slikama mislim da je doktor zelenopalacni okacio jutjub linak

Delayer

Post by Delayer » 24 Jan 2009, 21:36

Da li je bas svim ljudima koji su ovde postovali promakao onaj detalj u mom postu u kome sam rekao da bih zeleo da vidim kako Rax13 svira?Mene boli uvo dal' sam bolji ili gori od nekoga nego sam bre slusao covekove kompozicije i hteo da vidim kakvu tehniku ima jer to toliki problem?Covek koji je originalno svirao ovu kompoziciju je za svoje gitarske deonice odneo dosta prestiznih nagrada i zbog toga je moja zelja bila da npr ovu kompoziciju odsviram i vidim gde sam ja trenutno.Moram jos da kazem alal vera za ideje koje ste izneli pljuvajuci coveka koji se tek uclanio na forum a onaj predlog za ignorisanje mojih poruka je bio kranje smesan... na jednom drugom forumu sam zbog istog predloga popio ban...Ja sviram vec 2 god u grupi i bas mi lepo ide a svoj stil gradim uceci od drugih a ne imitirajuci druge...odoh ja neki mod moze da mi izbrise account posto mi je zao sto sam se uclanio na ovaj forum...a drug ga je toliko nahvalio.

PS: Rax13 rock on!!!! 8)

Avenged Sevenfold - Darkness Surrounding
http://www.youtube.com/watch?v=fQyxENKN ... re=related
jbg oni jesu hardcore...bar tvrde :roll:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 Jan 2009, 23:07

Delayer wrote:jbg oni jesu hardcore...bar tvrde :roll:
Lepo si rekao, tvrde...

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 28 Jan 2009, 00:41

luka000 wrote:mnogo ti je do jaja ovaj minor blues-prosto ne znam kojim drugim recima da kazem, usput mogu da ti sviram ritam gitaru :lol: :lol: :lol:
Hvala... :wink:

Kako mislish da mi svirash ritam gitaru?

muki17
Urednik

Post by muki17 » 28 Jan 2009, 14:59

Rax13 wrote:
luka000 wrote:mnogo ti je do jaja ovaj minor blues-prosto ne znam kojim drugim recima da kazem, usput mogu da ti sviram ritam gitaru :lol: :lol: :lol:
Hvala... :wink:

Kako mislish da mi svirash ritam gitaru?
mislim da je hteo da kaze,da samo moze da ti svira ritam gitaru,tj,nije ni blizu tebe po pitanju tehnike itd itd...

''ej ,vidi onoga 'bem ti lebac,sto svira,ja samo mogu da mu sviram ritam gitaru.. cisto radi poredjenja.. :D

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 28 Jan 2009, 15:29

Aha oke... Ja se utripovao da je nesh ozbiljno mislio... :D

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 28 Jan 2009, 17:32

da li sam ja upravo prekinuo Rage Against The Machine da bi chuo Avenged Sevenfold? omfgdzh... da li sam prekinuo muziku radi avenged sevenfolda... fuck...

ko skine onu pesmu moze da se druzi s'debelim... i da ide po avionu i dere se na stjuardese U HAVE UNLEASHED THE FUCKING FURY! :D

evo poklon avenged sevenfold dude-u... :P defileru, demineru.. whateva'
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pwSGflwOvnU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pwSGflwOvnU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

milosr

Post by milosr » 29 Jan 2009, 11:37

Hats off to Rax13!!!
Sad sam poslusao par snimaka i zvuci do jaja, jel sviras negde, neka grupa?

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 29 Jan 2009, 11:54

milosr wrote:Hats off to Rax13!!!
Sad sam poslusao par snimaka i zvuci do jaja, jel sviras negde, neka grupa?
Hvala... ;)

Sviram u nekom hard-rock bendu tu u BG, skoro smo poceli, trebalo bi da bude par svirki uskoro...

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 29 Jan 2009, 17:07

Da zovesh, si chuo?

Ali ima da dodjem ko shto si ti na moju doshao! :D

Dreamfall

Post by Dreamfall » 31 Jan 2009, 13:45

First of all Rax13 alal vera nadam se da necu da te urocim ali ovo sto si ti postigao je za svaku pohvalu.Sviras 2 god i ovako otkidas(moze neki savet :D ) ja posle 2 god sam znao 6 skala dosta akorda i svirao OK ali nisam bio bas kreativan...ni blizu ko ti...samo nastavi i trkni do Amerike ako hoces da iskoristis svoj vanserijski talenat jer se talenat u Srbiji odavno ne ceni.Znaci Rock ON!!!

Second(of all :D ) Avenged Sevenfold je posle prvog albuma od strane kritike ocenjen kao hardcore ali njihovi skoriji albumi se sve vise odaljavaju od tog pravca
TO je izuzetan bend radi koga bih ja i izbrisao Rage sa kompa a ne prekinuo(ne bih npr prekidao cemetery gates zbog njih nisu jos toga vredni :? )odneli su i mnoge prestizne nagrade...

Seize the day
http://www.youtube.com/watch?v=wJVWBb258nM
Afterlife
http://www.youtube.com/watch?v=I8akxHCU ... re=related
Bat country
http://www.youtube.com/watch?v=bLyUCfgf ... re=related
Beast and Harlot
http://www.youtube.com/watch?v=yEILUFoR ... 1&index=47

i jos mnoge druge sjajne pesme pozz

Post Reply