moj kućni jazz

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

manda

Re: moj kućni jazz

Post by manda » 27 Apr 2010, 22:36

goodbyejoe wrote:Bravo momci!! Fenomenalna svirka! Ja sam pocetnik u jazz/blues vodama i bio bih vam zahvalan ako biste mogli da mi date neki savet vezano za izbor pojacala. Elem, imam Fender frontman 25 koji je OK za blues buduci da je sav u basovima i treblovima, medjutim ne toliko dobar za jazz (nema tu toplinu i mekocu, ako me razumete). E sad, znam ja da za 150e ne moze da se dobije jazz jacalo ali me interesuje sta bi po vama doslo u obzir (pojacalo bih koristio iskljucivo za potrebe vezbe, dakle u sobi)Ja sam razmisljao o Vox-u Pathfinder ili cak o onom malom Vox-ovom lampasu TV...Naravno, sve mora da se proba ali me interesuju iskustva iskusnih jazzera :D E, da, imam Washburn J3 gitaru. Pozz
Nego, gde si nabavio gitaru i pošto?

Frostensen

Post by Frostensen » 10 Jul 2010, 17:13

Kad cesh obesish josh neshto? :)

manda

Post by manda » 11 Jul 2010, 07:41

Uh, pored dvoje dece, regularnog posla od 8 sati, prihvatio sam još jedan posao, a krenuo sam i da vežbam trubu ... Šta da ti kažem ...

Bach

Post by Bach » 11 Jul 2010, 21:54

Ovo je extra! :) ... jesi i ritam sekciju ti svirao? Ili je nesto od ovoga vst?

pax404

Post by pax404 » 12 Jul 2010, 17:34

manda wrote:Uh, pored dvoje dece, regularnog posla od 8 sati, prihvatio sam još jedan posao, a krenuo sam i da vežbam trubu ... Šta da ti kažem ...
Kako ide vežba? Hoće li biti tu nekih klipova? Koliko ti se teško čini sviranje trube?

P.S. Sry što trujem temu.

nnkvocka

Post by nnkvocka » 12 Jul 2010, 20:03

e covek, bas si me prijatno iznenadio. sve je na svom mestu: produkcija melodija/ritam/solo, cista desteka! kao sto rekose kolege, gitara ima totalno drugaciji pristup od svih koje sam do sada cuo i bas si me impresionirao. samo nastavi, ulepsaj nam zivote ;)

manda

Post by manda » 13 Jul 2010, 01:56

nnkvocka wrote:e covek, bas si me prijatno iznenadio. sve je na svom mestu: produkcija melodija/ritam/solo, cista desteka! kao sto rekose kolege, gitara ima totalno drugaciji pristup od svih koje sam do sada cuo i bas si me impresionirao. samo nastavi, ulepsaj nam zivote ;)
Imaš još i onaj snimak na youtube ...

http://www.youtube.com/watch?v=bZVcEw1DENs

manda

Post by manda » 13 Jul 2010, 02:04

pax404 wrote:
manda wrote:Uh, pored dvoje dece, regularnog posla od 8 sati, prihvatio sam još jedan posao, a krenuo sam i da vežbam trubu ... Šta da ti kažem ...
Kako ide vežba? Hoće li biti tu nekih klipova? Koliko ti se teško čini sviranje trube?

P.S. Sry što trujem temu.
Truba me načisto obuzela. Gitaru ne hvatam u ruke. Ustajem ujutru i idem u podzemnu garažu da vežbam. Truba je mnogo zajebana, treba dosta vremena da prođe da se uvežbaju skale i da se dobije lep, ujednačen ton. A osećaj je totalno drugačiji od gitare, mnogo je moćnije, čak i kad ne odsviraš nešto virtuozno. A kad zabrljaš, e tek to se čuje žestoko ...

Post Reply