Nego, gde si nabavio gitaru i pošto?goodbyejoe wrote:Bravo momci!! Fenomenalna svirka! Ja sam pocetnik u jazz/blues vodama i bio bih vam zahvalan ako biste mogli da mi date neki savet vezano za izbor pojacala. Elem, imam Fender frontman 25 koji je OK za blues buduci da je sav u basovima i treblovima, medjutim ne toliko dobar za jazz (nema tu toplinu i mekocu, ako me razumete). E sad, znam ja da za 150e ne moze da se dobije jazz jacalo ali me interesuje sta bi po vama doslo u obzir (pojacalo bih koristio iskljucivo za potrebe vezbe, dakle u sobi)Ja sam razmisljao o Vox-u Pathfinder ili cak o onom malom Vox-ovom lampasu TV...Naravno, sve mora da se proba ali me interesuju iskustva iskusnih jazzeraE, da, imam Washburn J3 gitaru. Pozz
moj kućni jazz
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: moj kućni jazz
-
Kad cesh obesish josh neshto? 

Uh, pored dvoje dece, regularnog posla od 8 sati, prihvatio sam još jedan posao, a krenuo sam i da vežbam trubu ... Šta da ti kažem ...
Ovo je extra!
... jesi i ritam sekciju ti svirao? Ili je nesto od ovoga vst?

Kako ide vežba? Hoće li biti tu nekih klipova? Koliko ti se teško čini sviranje trube?manda wrote:Uh, pored dvoje dece, regularnog posla od 8 sati, prihvatio sam još jedan posao, a krenuo sam i da vežbam trubu ... Šta da ti kažem ...
P.S. Sry što trujem temu.
e covek, bas si me prijatno iznenadio. sve je na svom mestu: produkcija melodija/ritam/solo, cista desteka! kao sto rekose kolege, gitara ima totalno drugaciji pristup od svih koje sam do sada cuo i bas si me impresionirao. samo nastavi, ulepsaj nam zivote 

Imaš još i onaj snimak na youtube ...nnkvocka wrote:e covek, bas si me prijatno iznenadio. sve je na svom mestu: produkcija melodija/ritam/solo, cista desteka! kao sto rekose kolege, gitara ima totalno drugaciji pristup od svih koje sam do sada cuo i bas si me impresionirao. samo nastavi, ulepsaj nam zivote
http://www.youtube.com/watch?v=bZVcEw1DENs
Truba me načisto obuzela. Gitaru ne hvatam u ruke. Ustajem ujutru i idem u podzemnu garažu da vežbam. Truba je mnogo zajebana, treba dosta vremena da prođe da se uvežbaju skale i da se dobije lep, ujednačen ton. A osećaj je totalno drugačiji od gitare, mnogo je moćnije, čak i kad ne odsviraš nešto virtuozno. A kad zabrljaš, e tek to se čuje žestoko ...pax404 wrote:Kako ide vežba? Hoće li biti tu nekih klipova? Koliko ti se teško čini sviranje trube?manda wrote:Uh, pored dvoje dece, regularnog posla od 8 sati, prihvatio sam još jedan posao, a krenuo sam i da vežbam trubu ... Šta da ti kažem ...
P.S. Sry što trujem temu.