Odsvirano je super i svidja mi se tvoja "masta" tj nacin na koji sklapas solo na nekim mestima. Znaci sto se toga tice nemam zamerke, cak sam imalo ljubomoran...

E, sad, posto sam ljubomoran moram da ti nadjem neke zamerke i da umirim svoj EGO. hahaha

Elem,
>Boja bez repnih efekata (delay npr) cak i ako ih ima mozes da ih pojacas malo.
>Pretezno sviras na neck magnetu, sto je mozda tvoja zelja, ali je ton u nekim delovima mutan (bas tamo gde treba da bude svetao...)
>Tu i tamo imas neke greske gde se vidi kao da mnogo vremena provodis svirajuci kuci a ne sa bendom...
>Kad pocnes da shredujes pretezno si na jednoj poziciji... mogao bi da setas po vratu i dok shredujes
>Taping je malo nespretan.
>Fali legato... pretezno sviras u stakato tehnici...
>Kad pravis "pauze" u shredingu, vidi se da smisljas gde i sta dalje...
>Maaalkice procisti shreding na 4, 5 i 6 zici... znaci D, A i E6
>Nama ukrasa i feelinga u soliranju, previse "robotski". Nece faliti da ubacis trilere, tremola i bending.
>Imam utisak da te je kraj "iznenadio" tj. nije smisljen da odprati pretnju i da das logicni zavrsetak... ako me razumes... mozda si mogao da ispratis kraj u smanjenim tercama (nisam skidao ali mi se cini da su na kraju dim-ovi)...
Eto ja tako.
Ponavljam, sreding ti je opak u smislu artikulacije (sem D, A, i E6), imas tehniku koju treba da cuvas i unapredjujes, svidja mi se tvoja "masta" samo daj filing.. ukrasi solo, bednduj zicu, i zatresi je malo, pa makar i izasla iz tonaliteta dok treses, ziv si covek...
Izvini ako sam te iznervirao i ako ti smeta ovo sto sam rekao, stvarno ti zelim sve najbolje, ali ja to cujem i "vidim"...