Maj point egzektli!dejankuki wrote:... da to bude STVARNO NA NIVOU...
Predlog u vezi naših radova
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Predlog u vezi naših radova
Moja full podrska..Odlican predlog,zaista 

Super je predlog! A sto se tiche glasanja, predlazem sistem jedan glas po jednoj IP adresi,da ne bi bilo mahinacija.
Odredi se neki rok za predaju radova,jedan rad po chlanu foruma,nakon toga glasanje i to je to. 

sta se desava kada dva clana (ili vise) urade jednu stvar?
Tipa napravimo stvar i ja ne znam da pevam pa dam doolio-u da otpeva...
Tipa napravimo stvar i ja ne znam da pevam pa dam doolio-u da otpeva...

e taman da ja, rax i vbraca okuvamo nesto pa da snimimo
mogli bi...

- sirac-šunka
- vragolan
Pa eto raznih ideja
Zašto da ne i više članova po jednoj stvari. Što da ne i jedan član, koji ne može da se odluči šta bi pre, iznese dve ili čak tri stvari, pa se izglasa najinteresantnija/najbolja.
Idemo dalje

Idemo dalje

Ja imam jedan predlog,koji bi celu stvar podigao na josh visi nivo, za sve one koji bi radili-svirali-snimali nesto zajedno a i sve ostale.sirac-šunka wrote:Pa eto raznih idejaZašto da ne i više članova po jednoj stvari. Što da ne i jedan član, koji ne može da se odluči šta bi pre, iznese dve ili čak tri stvari, pa se izglasa najinteresantnija/najbolja.
Idemo dalje
Youtube Collaboration. Npr. ovako nesto(ovo je cover ali zamislite da je original) http://www.youtube.com/watch?v=yN84tStJ ... annel_page
znaci sve ovo o cemu se prica sa sve video spotom.Naravno ne bi postojale zanrovske granice..
Mislim,u bilo kom smeru da krene ceo ovaj koncept, moglo bi se izroditi nesto mocno na kraju.Svi imamo neke ideje

Edit.
A moze npr. za pobednicku pesmu da se uradi tako nesto

sir:
ne znam ja te buklete, ja znam slikanje/crtanje, dizajn tek treba da krenem:) ako treba neka ilustracija ozbiljna, onda moze:) mada ne vidim kako bi se to inkorporiralo u ovo, al nema veze, mozda i moze nekako:)
sto se tice radova, otkud znam, i mene interesuje ovo sto je kritikal pitao, posto imamo pesme koje smo nas nekoliko radili (tipa tunnel ili krug).
ne znam ja te buklete, ja znam slikanje/crtanje, dizajn tek treba da krenem:) ako treba neka ilustracija ozbiljna, onda moze:) mada ne vidim kako bi se to inkorporiralo u ovo, al nema veze, mozda i moze nekako:)
sto se tice radova, otkud znam, i mene interesuje ovo sto je kritikal pitao, posto imamo pesme koje smo nas nekoliko radili (tipa tunnel ili krug).
meni je trash glasati za najbolju! aj recimo 10 najboljih, pa kao kompilacija, ali bas za JEDNU... to mi je nekako kompleksaski, bilo bi fajta, mozda ne otvorenog, ali bi sigurno bilo
ovako nema prvog nema zadnjeg, samo desetak boljih kompozicija, neljuti se ko prodje, neljuti se ko ne prodje 

- I ovaj predlog mi se svidja!Duane wrote:meni je trash glasati za najbolju! aj recimo 10 najboljih, pa kao kompilacija, ali bas za JEDNU... to mi je nekako kompleksaski, bilo bi fajta, mozda ne otvorenog, ali bi sigurno biloovako nema prvog nema zadnjeg, samo desetak boljih kompozicija, neljuti se ko prodje, neljuti se ko ne prodje
pa ne za jednu, osecam da bi bilo petsto pesama sa po 1-2 glasa kad bi se tako glasalo:)
zasto to?Doolio wrote:pa ne za jednu, osecam da bi bilo petsto pesama sa po 1-2 glasa kad bi se tako glasalo:)
mislim ono whateva.... al mozemo onda da stanemo svi na crtu i poubijamo se ili tako nesto...
jo no komprendo tebe:)
kazem, nije niko ni pomenuo da se glasa za jednu
kazem, nije niko ni pomenuo da se glasa za jednu
Ja imam josh jednu ludu fix ideju.. tice se o5et zanrova
Npr. da na finalnoj kompilaciji budu po dve rock,dve pop,dve elektronika,dve narodnjaci... itd. pesme.Kao na forumu sto su sekcije.Da ne ispadne monoton cd,ono samo
,a ostali da
Tako ce svi na kraju skidati kompilaciju da bi preslusavali